Antena Meniu Search
x

Mama Alexandrei Măceşanu, noi dezvăluiri despre răpirea fetei: "Un individ a dat târcoale casei, apoi a sunat Dincă" (Video)

Mama şi unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani care a dispărut după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă la Caracal, au făcut noi dezvăluiri despre răpirea adolescentei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.10.2019, 08:37

Mama Alexandrei Măceşanu, noi dezvăluiri despre răpirea fetei: "Un individ a dat târcoale casei, apoi a sunat Dincă" - Facebook

Mama şi unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani care a dispărut după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă la Caracal, au făcut noi dezvăluiri despre răpirea adolescentei. 

Într-o intervenţie live pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpănaşu, Teodora Măceşanu a declarat că un bărbat suspect a dat târcoale casei în care locuia fata, înainte cu aproximativ o oră de telefonul disperat al adolescentei la 112.

Şi atunci, reacţia autorităţilor a fost una halucinantă. 

Oamenii legii au decis să nu-l audieze pe bărbatul cu masina înmatriculată în Dolj, de teamă să nu-i strice concediul, spun rudele Alexandrei.  

"A doua zi după ce Alexandra a fost rapită, un cetăţean cu o maşină de Dolj a băgat pe pod la vecinu', uitându-se insistent spre casa noastră, să vadă ce se întâmplă, care e mişcarea. După care a demarat, uitându-se insistent spre curtea noastră.

Daca masina aceea nu parca pe pod şi nu întorcea aici, nu mai aveam speranţe că Alexandra este în viaţă. Eu cred că a venit aici să vadă care a mişcarea, să vadă vadă dacă noi am declarat-o deja dispărută la poliţie. Culmea e că după ce a venit maşina respectivă de a întors, cred că la jumătate de oră a sunat şi Dincă să spună că pleacă la mare şi în Anglia cu fata mea, să faca bani", a dezvăluit Teodora Măceşanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama Alexandrei Măceşanu: "Un individ a dat târcoale casei, a doua zi după răpire"

Mama Alexandrei spune că a informat autorităţile despre acest incident, însă poliţiştii ar fi spus că nu-l deranjează pe bărbat, "că o fi în concediu".

"Eu le-am spus, dar au zis să o las mai moale cu maşina. Totuşi, eu aş vrea să ştiu cine era acel bărbat. Copiii care l-au văzut au spus că arată ca un mafiot, s-au speriat", a continuat femeia.

"Asta se întâmpla, practic, a doua zi după ce Alexandra a dispărut. Când a sunat Dincă, la 10 de dimineaţă, nemernicul ăsta, a venit acest individ în recunoaştere, să vadă ce se întâmplă cu familia. Iar poliţiştii spuneau să nu-l deranjeze p'ăsta cu maşina că o fi n concediu", a completat Alexandru Cumpănaşu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Mama Alexandrei Măceşanu, noi dezvăluiri despre răpirea fetei: "Un individ a dat târcoale casei, apoi a sunat Dincă" (Video)