Antena Meniu Search
x

Mamă din Suceava bătută crunt de propriul copil, după ce femeia a refuzat să-i dea bani de băutură

O mamă din Suceava a căzut victimă propriului fiu, după ce femeia a hotărât să pună piciorul în prag şi să se opună acestuia, refuzând să-i dea bani de băutură. Băiatul a perceput refuzul femeii ca o ofensă şi a început să-şi bată fără milă propria mamă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.04.2019, 20:53

Mamă bătută de propriul copil pentru că nu i-a dat bani de băutură - Profi Media

O mamă din Suceava a căzut victimă propriului fiu, după ce femeia a hotărât să pună piciorul în prag şi să se opună acestuia, refuzând să-i dea bani de băutură.

Băiatul a perceput refuzul femeii ca o ofensă şi a început să-şi bată fără milă propria mamă.

Mamă bătută de propriul copil pentru că nu i-a dat bani de băutură 

Polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, după ce o femeie în vârstă de 71 de ani, din comuna Verești, a fost agresată de către fiul ei de 27 ani, din aceeași localitate.           

Potrivit Poliției Județene Suceava, din primele verificări efectuate a rezultat că femeia de 71 de ani locuieşte împreună cu fiul ei  pe raza comunei Verești, iar în timp ce femeia se afla în grădina locuinței, unde efectua munci agricole, fiul acesteia a venit și i-a cerut bani pentru băuturi alcoolice.

Întrucât  aceasta  a refuzat să-i dea bani, bărbatul de 27 ani i-a aplicat mamei sale mai multe lovituri.

Poliţiştii au emis ordin de protecţie

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie” şi întrucât din verificările efectuate s-a stabilit că exista risc iminent asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de respectiv 5 zile, începând cu data de 10.04.2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mamă din Suceava bătută crunt de propriul copil, după ce femeia a refuzat să-i dea bani de băutură