Antena Meniu Search
x

Mamă care a vorbit despre dependenţa de alcool pe TikTok şi-a ucis fiul de doar 3 anişori, beată la volan

Alcoolul şi neglijenţa unei mame de 26 de ani au fost plătite scump cu pierderea fiului său de doar trei anişori. Urcată beată la volan, atentă mai mult la telefon decât la drum, femeia şi-a condus fiul spre moarte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.11.2020, 12:44

Misty Mattinas şi fiul ei
Mamă care a vorbit despre dependenţa de alcool pe TikTok şi-a ucis fiul de doar 3 anişori, beată la volan - Facebook/TikTok/Misty Mattinas
  • Combinase whiskey cu un ceai cu gheaţă şi alcool
  • A recunoscut poliţiştilor că îşi folosea telefonul în timp ce conducea

Misty Mattinas, de origine din Minnesota, era beată la volan după ce băuse whiskey şi se uita la telefon în momentul în care a pierdut controlul volanului. Fiul ei în vârstă de trei ani nu a supravieţuit.

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, maşina a fpst atât de avariată încât s-a rupt în două.

Femeia în vârstă de 26 de ani a fost acuzată de omucidere după ce s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului şi a provocat moartea fiului ei Denny şi rănirea fetiţei sale de cinci ani.

Le-a spus poliţiştilor că plecase din casa mamei ei şi se îndrepta spre un prieten. A pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a ieşit de pe drum.

Combinase whiskey cu un ceai cu gheaţă şi alcool, iar acasă la mama ei băuse nişte sirop de tuse. A recunoscut poliţiştilor că îşi folosea telefonul în timp ce conducea, motiv pentru care nu era atentă la drum.

„Bea în mod regulat în timp ce conduce şi lasă sticlele goale sub scaun” a declarat un cunoscut.

Mattinas vorbise pe TikTok despre cum era o alcoolică care voia să încerce să fie sobră pentru copiii ei. Pe 2 noiembrie, cu mai puțin de o săptămână înainte de accident, ea a împărtășit un videoclip în care a scris: „Rămânâ sobră pentru mine și familia mea. Sunt cu adevărat binecuvântată. Sunt Misty și sunt alcoolică." Eşuase în schimb, ceea ce a dus şi la producerea tragediei.

Pe 5 noiembrie, ea a postat din nou pe Facebook, întrebându-şi urmăritorii dacă ştiu evenimente pentru Alcoolici Anonimi în zona în care locuieşte.

După tragedie, sora lui Misty a povestit despre cum se simte atât mama, cât şi fetiţa ei, rănită şi ea în urma accidentului.

„A zâmbit noaptea trecută. Era tristă pentru Denny, aşa cum era de aşteptat. Nu mai rămân cuvinte de spus. Pe măsură ce lacrimile noastre cad, încercăm să o păstrăm pe sora noastră Misty în gândurile şi rugăciunile noatre... dragostea noastră este nesfârşită”

Femeia a fost reţinută de poliţie şi se află în custodie până la următoarea audiere care are loc în decembrie, potrivit Daily Mail.

Familia îndurerată strânge acum bani pentru a plăti înmormântarea lui Denny.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mamă care a vorbit despre dependenţa de alcool pe TikTok şi-a ucis fiul de doar 3 anişori, beată la volan