Antena Meniu Search
x

O mamă iese în oraş cu fiica ei pentru a lua prânzul. O oră mai târziu se aruncă de pe un pod

O tânără mamă a ieşit cu fetiţa ei în oraş pentru a lua împreună prânzul. Peste o oră femeia s-a aruncat de pe un pod luându-şi viaţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.05.2019, 16:34

Femeia şi-a pus capăt zilelor după ce a luat prânzul cu fiica ei
Tânăra suferea de depresie postanatlă - Profimedia

O tânără mamă a ieşit cu fetiţa ei în oraş pentru a lua împreună prânzul. Peste o oră femeia s-a aruncat de pe un pod luându-şi viaţa.

Familia lui Stephanie Housley nu a simţit niciodată că tânăra avea de gând să îşi încheie socotelile cu viaţa, deşi lucrurile nu erau întocmai roz în familie.

Stephanie suferea de depresie postnatală la trei luni după naşterea fiicei sale, conform anchetatorilor.

„Am avut o relaţie cu Stephanie timp de 18 luni. Am aflat că urma să fim părinţi, motiv pentru care ne-am mutat împreună. Eram faorte fericiţi. După naşterea fiicei noastre, Steph a fost diagnsoticată cud epresie postnatală. Fiica noastră avea probleme cu stomacul şi am descoperit că are intoleranţă la lapte” a declarat partenerul ei James Walton.

În ziua tragediei ieşise împreună cu o rudă şi fiica sa să ia prânzul în oraş, într-un pub numit Meteorvane, în Meir Park.

"A fost un timp greu pentru amândoi, în special pentru că ne trezeam din două în două ore şi nu ştiam ce se întâmpla cu cea mică. La acea vreme Steph a fost itnernată într-o unitate de sprijin pentru părinţi şi copii” a adăugat bărbatul.

Lucrurile începuseră să se aşeze, iar Stephanie revenise la locul de muncă, ca îngrijitoare la Uk Care Management.

"Îi plăcea să aibă grijă de oameni, deşi nu se bucura de orele lungi. Petrecea mai puţin timp cu cea mică, avea schimburi de 12 ore, două zile pe săptămână. Acest lucru o deranja pentru că îşi dorea să fie mamă” a mai spus partenerul acesteia.

Depresia postnatală, motiv de sinucidere

Tânăra nu era însă la prima abatere. Încercase să se sinucidă de două ori înainte, iar tatăl ei şi-a pus capăt zilelor când ea era un copil. Depresia postnatală de care suferea a fost picătura care a umplut paharul.

James a văzut-o pentru ultima dată în dimineaţa acelei zile, când i-a pregătit o ceaşcă de ceai şi a îmbrăcat copilul pentru a pleca cu ea.

Mama a avut parte de clipe plăcute alături de ruda şi fiica ei. Au băut trei sticle de vin împreună în timpul prânzului. Apoi au mers la Tesco, la Meir Park, înainte ca ruda să o ia pe fetiţă şi să o ducă acasă.

O femeie care îşi plimba câinele a zărit-o pe Stephanie stând cu picioarele încrucişate pe pod, în jurul dupamiezii.

„S-a întors la mine şi a zâmbit, arăta bine şi nu părea deloc supărată aşa că am continuat să îmi plimb câinele” a spus femeia.

Câteva clipe mai târziu Stephanie îşi punea capăt zilelor.

„Când m-am întors şi am văzut ce se întâmplase am sunat la ambulanţă pentru a anunţa” a adăugat aceasta.

Conform Mirror, tânăra îşi dăduse ultima suflare până în momentul în care a ajuns poliţia.

"Vreau să subliniez că în urma dovezilor obţinute, nu există absolut nicio posibilitate ca domnul Walton sau oricine din familie să fi știut că aceasta a fost intenția ei. Nu exista absolut niciun indiciu că asta îi trecea prin minte. Sper că familia și prietenii ei vor putea trece peste, știind că nu ar fi putut face nimic pentru a preveni acest lucru. A luat medicamente și a căutat ajutor. Era o mamă bună și se întorsese la lucru, făcând tot ce putea pentru familia ei" a declarat Sarah Murphy, asistent medico-legal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă iese în oraş cu fiica ei pentru a lua prânzul. O oră mai târziu se aruncă de pe un pod