Antena Meniu Search
x

Momente dramatice la căpătâiul lui Ilie Balaci. Răpusă de durere, mama fostului fotbalist a avut nevoie de medici (Video)

Momente dramatice la căpătâiul lui Ilie Balaci. Răpusă de durere, mama fostului fotbalist, în vârstă de 80 de ani, a avut nevoie de medici.

Mama lui Ilie Balaci a avut nevoie de ajutorul medicilor la priveghiul fiului ei

Momente dramatice la căpătâiul lui Ilie Balaci. Răpusă de durere, mama fostului fotbalist, în vârstă de 80 de ani, a avut nevoie de medici.

Sicriul lui Ilie Balaci a fost depus, azi, în jurul orei 12.30, la biserica Sfântul Ilie din centrul Craiovei, unde au sosit și mama, soția și cele două fiice ale lui Ilie Balaci.

Răpuse de durere, atât Lorena, una dintre fiicele fostului fotbalist, cât și mama acestuia, au avut nevoie de ajutor pentru a intra în biserică.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, o ambulanță a fost chemată la biserică, pentru a-i acorda ajutor mamei fostului fotbalist, după ce femeii de 80 de ani i s-a făcut rău.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci va fi transportat, luni, în jurul orei 17.00, la stadionul Ion Oblemenco, urmând ca la ora 18.00 să aibă loc slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei.

Ilie Balaci va fi înmormântat, marți, la Cimitirul Sineasca, alături de tatăl său.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie - Primăria Municipiului Craiova - Universitatea din Craiova - Calea București - Pasajul Suprateran - Str. Amaradia - Str. George Enescu - Cimitirul Sineasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momente dramatice la căpătâiul lui Ilie Balaci. Răpusă de durere, mama fostului fotbalist a avut nevoie de medici (Video)