Antena Meniu Search
x

Mama Luizei, fata dispărută la Caracal, testată la detectorul cu minciuni

Mama Luizei Mihaela Melencu, fata dispărută în Caracal în luna aprilie, a declarat, astăzi, chiar în fața casei criminalului Gheorghe Dincă, că anchetatorii au pus-o să efectueze testul cu detectorul de minciuni.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.07.2019, 12:17

Mama Luizei Melencu a fost pusă să treacă testul cu detectorul de minciuni
Mama Luizei Melencu a fost pusă să treacă testul cu detectorul de minciuni - Observator

Mama Luizei Mihaela Melencu, fata dispărută în Caracal în luna aprilie, a declarat, astăzi, chiar în fața casei criminalului Gheorghe Dincă, că anchetatorii au pus-o să efectueze testul cu detectorul de minciuni.

Femeia a declarat că, în timp ce ea și familia ei erau supuși testului cu detectorul de minciuni, adevărații criminali își vedeau liniștiți de treabă.

'În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea', a declarat mama Luizei.

Pe acelaşi subiect

Dispărută pe 14 aprilie 2019, pe o stradă din Caracal, Luiza Mihaela Melencu (19 ani) s-ar fi urcat în aceeași mașină a lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că ar fi comis crime în serie.

De asemenea, mama Luizei i-a acuzat pe polițiști că, de patru luni, de când fiica sa este dispărută, polițiștii au încercat să o facă să înțeleagă că Luiza este majoră și că a plecat cu un iubit pentru că își dorea mai multă libertate.

"Poliţia abia aştepta să scape de caz. Să dea clasare şi gata. În patru luni de zile nu am avut nimic sigur. Mai mult ne autoinvitam noi la DIICOT să afle ceva. Şi întotdeuna autorităţile spuneau aceleaşi chestii. Ba că e căsătorită, ba că a trecut de 18 ani, e majoră şi face ce vrea. Că a fugit cu cineva, că voia mai multă libertate, numai chestii d-astea ne spuneau", a declarat mama Luizei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mama Luizei, fata dispărută la Caracal, testată la detectorul cu minciuni