Antena Meniu Search
x

Mama Luizei Melencu îl contrazice pe Cumpănașu: "Nu este Luiza"

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a declarat că nu crede că tânăra din imaginile obținute de Alexandru Cumpănașu este fiica ei. "Nu este Luiza, tată. Nu pot să garantez așa ceva", a mărturisit femeia, după vizionarea înregistrărilor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.11.2019, 22:15

Mama Luizei Melencu
Monica Melencu, mama Luizei, nu crede că în imaginile obținute de Alexandru Cumpănașu ar fi fiica ei - Observator

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a declarat că nu crede că tânăra din imaginile obținute de Alexandru Cumpănașu este fiica ei. "Nu este Luiza, tată. Nu pot să garantez așa ceva", a mărturisit femeia, după vizionarea înregistrărilor.

Alexandru Cumpănașu susține că a găsit-o pe Luiza Melencu, însă mama adolescentei nu este convinsă că în imaginile furnizate de candidatul la prezidențiale apare fiica ei, dispărută de mai bine de jumătate de an.

"Nu este, nu este Luiza, tată. Asta este părerea mea. Eu una nu o recunosc, cel puțin la față", a declarat Monica Melencu.

"Nu pot să garantez așa ceva. Sunt puține trăsături care mă fac să cred că e Luiza. La cat e Luiza de curajoasă, ar fi avut curaj să urle. Nu știu ce să zic. [...] Sunt între ciocan și nicovală, exact la mijloc", a mai spus mama Luizei.

Bunicul Luizei, însă, este de altă părere. Bărbatul crede că în imagini este chiar tânăra dată dispărută.

Monica Melencu: "Noi ne-am axat pe Dincă, dar Luiza trăiește"

Mama Luzei a povestit și cum a fost contactată de Alexandru Cumpănașu, cel care a susținut astăzi că a găsit-o pe Luiza în străinătate, cu ajutorul unor investigatori.

"E prima dată când vorbim cu domnul Cumpănașu personal. Eram într-o cameră, vine tatăl meu bulversat, domnul Cumpănașu vrea să vorbească cu mine. Am vorbit cu el pe WhatsApp, m-a întrebat dacă sunt pregătită. <<Doamnă, să vă pun un filmuleț>>. În momentul ală poți să zici da, bulversați, ea este. Eu nu pot confirma 100%, eu că om v-am zis, la nas are mici modificări. Că este vopsită în negru, nu o să mai fie aceeași Luiza, dar nici nu pot confirma 100% că este fiica mea. Nu se văd clar acele imagini", a fost de părere Monica Melencu.

"Noi ne-am axat pe Dincă, dar Luiza trăiește, eu asta cred. Avem vreo dovadă că aceste fete sunt moarte? Noi nu avem nicio dovadă. Sunt persoane care nu au fost audiate, se știe, dar nu se vrea", a mai declarat mama Luizei Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mama Luizei Melencu îl contrazice pe Cumpănașu: "Nu este Luiza"