Antena Meniu Search
x

Bebeluş înfometat şi abandonat în mizerie de propria mamă, în Neamţ

O tânără mămică din comuna Români (Neamţ) a fost condamnată la ani grei de închisoare, după ce şi-a înfometat şi bătut joc de bebeluşul ei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.01.2020, 10:51

Bebeluş înfometat de mamă, în Neamţ
Bebeluş înfometat de propria mamă, în Neamţ - Profimedia Images / Ilustraţie

O tânără mămică din comuna Români (Neamţ) a fost condamnată la ani grei de închisoare, după ce şi-a înfometat şi bătut joc de bebeluşul ei.

Bebeluşul, în vârstă de un an, a fost crescut de mama sa (26 de ani) în nişte condiţii greu de imaginat.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2016 - 2018, copilul a fost lăsat singur în casă, zile în şir, dezbrăcat, murdar şi fără să fie hrănit.

"În fapt, în perioada 2016 – 2018, tînăra și-a lăsat, în repetate rînduri, minorul, în vîrstă de un an, singur în casă, dezbrăcat, fără să-l hrănească și fără să îi asigure o igienă corespunzătoare, punîndu-i în primejdie gravă dezvoltarea fizică, morală și intelectuală", se arată în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a fost judecată pentru rele tratamente aplicate minorului, iar judecătorii au condamnat-o la cinci ani de închisoare, notează monitorulneamt.ro.

Pe 20 ianuarie 2020, tânăra a fost prinsă de poliţiştii Secției de Poliție Rurală Săbăoani şi dusă la penitenciar, acolo unde îşi va executa pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bebeluş înfometat şi abandonat în mizerie de propria mamă, în Neamţ