Antena Meniu Search
x

Maria Magdalena, o fată de 16 ani din Vâlcea, a dispărut fără urmă. Polițiștii cer ajutorul populației

Maria Magdalena Grigorescu, o fată de 16 ani din comuna Costești, județul Vâlcea, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.02.2020, 20:58

Adolescentă dată dispărută în Vâlcea
Adolescenta din comuna Costești, sat Bistrița, a dispărut pe 3 februarie 2020 - IPJ Vâlcea

Maria Magdalena Grigorescu, o fată de 16 ani din comuna Costești, județul Vâlcea, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă luni, pe 3 februarie, și nu s-a mai întors.

La data de 03 februarie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați de bunicul numitei GRIGORESCU MARIA MAGDALENA, în vârstă de 16 ani, din comuna Costești, sat Bistrița, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 3 februarie a.c. aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit.

La data dispariției minora era îmbrăcată cu o geacă lungă cu glugă de culoare vișinie.

Maria Magdalena are 1.65-1.70 metri înălțime, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui și păr drept de culoare blond-șaten (vopsit).

Fata nu ar fi la prima plecare. În momentul de față polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Maria Magdalena, o fată de 16 ani din Vâlcea, a dispărut fără urmă. Polițiștii cer ajutorul populației