Antena Meniu Search
x

Marian Godină a anunțat că este în izolare 14 zile, după ce un coleg de la SAS a fost depistat cu coronavirus

Marian Godină a anunțat pe Facebook  că a intrat în izolare pentru 14 zile, după ce un coleg de la Serviciul Acțiuni Speciale a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Godină povestește că se afla la o cafea cu persoana respectivă, moment în care colegul său și-a dat seama că nu mai simte gustul cafelei și nici miros nu mai are.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2020, 20:31

Marian Godină a intrat în izolare la domiciliu, după ce un coleg al său a fost depistat cu Covid - Marian Godină / Facebook
  • Godină se află în izolare timp de 14 zile
  • El spune că momentan nu manifestă niciun simptom

Marian Godină: "Colegul meu, cel cu care îmi petrecusem 24 de ore, a luat o gură din cafea, s-a uitat lung în cană, apoi a mai luat o gură. Nu simțea niciun gust. Nici miros nu avea. S-a testat sâmbătă, iar rezultatul testului a venit luni. Pozitiv. Seara m-au sunat de la DSP și m-au anunțat că voi rămâne la domiciliu 14 zile din ziua contactului. Momentan sunt bine, nu am niciun simptom.  E amuzant, totuși, când mă sună Poliția să ies la poartă"

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Marian Godină a anunțat că este în izolare 14 zile, după ce un coleg de la SAS a fost depistat cu coronavirus