Antena Meniu Search
x

O fată de 17 ani, mamă a doi copii, dispărută fără urmă din Buzău. Ultima dată a fost văzută în gara Obor din București

Mariana Diana Radu, o fată de 17 ani din satul Căldărăști, județul Buzău, a fost dată dispărută de familie. Adolescenta este mamă a doi copii. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.09.2020, 17:36

Radu Mariana Diana, dat[ dispărută de familie
O fată de 17 ani, mamă a doi copii, dispărută fără urmă din Buzău. Ultima dată a fost văzută în gara Obor din București - sansanews.ro
  • Vineri, la ora 15:30, fata a plecat de acasă cu o geantă mică de voiaj.
  • Ultima dată a fost văzută coborând dintr-un microbuz, în gara Obor din București.

Poliția a fost sesizată de familie după ce, vineri, Mariana a plecat de acasă, din satul buzoian Căldărași, și nu s-a mai întors.

Mariana Diana Radu este mamă a doi copii, o fetiță de aproape doi ani și un băiețel de opt luni.

Potrivit reporterbuzoian.ro, fata locuia la familia concubinului ei.

Vineri, la ora 15:30, a plecat de acasă cu o geantă mică de voiaj, ultima dată fiind văzută coborând dintr-un microbuz, în gara Obor din București.

Familia concubinului suspectează că fata ar fi avut o relație cu un alt bărbat. Oamenii ar fi găsit câteva mesaje în telefonul mobil, în care îi cerea respectivului să vină să o ia de acasă.

Ce spune Poliția

"La data de 04.09.2020, ora 15.30, minora, mama a 2 copii, a plecat voluntar, singura, de la domiciliul concubinului sau, din sat Caldarasi, or. Pogoanele, jud. Buzau, fara a mai reveni.

Din verificari s-au obtinut date ca aceasta a urcat intr-un microbuz ce se indrepta spre Bucuresti, fiind vazuta de sofer coborand in Gara de Est fara a se cunoaste alte amanunte.

Vestimentatie: blugi albastri, hanorac gri, adidasi rosii. Are asupra sa o geanta mica de voiaj cu haine. Fara semne particulare", se arată în comunicatul Poliției Române.

Semnalmente: Mariana Diana Radu are 1.65 m și circa 65 de kg. Are constituție atletică, păr negru, lung și drept iar ochii căprui.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O fată de 17 ani, mamă a doi copii, dispărută fără urmă din Buzău. Ultima dată a fost văzută în gara Obor din București