Antena Meniu Search
x

Martin Tudor, înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui: "Tăticul meu cel drag..."

Fostul portar la Stelei, Martin Tudor, va fi înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui. Carla împlinește chiar astăzi, pe 2 aprilie, 19 ani. Adolescenta a postat un mesaj cutremurător pe pagina de pe o rețea de socializare: "Tăticul meu cel drag..."

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.04.2020, 10:49

Martin Tudor a murit
Martin Tudor, înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui: "Tăticul meu cel drag..." - Facebook
  • Martin Tudor a murit luni, la 43 de ani.
  • Fostul portar al Stelei va fi înmormântat la Drăgășani.

Fostul portar la Stelei, Martin Tudor, va fi înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui. Carla împlinește chiar astăzi, pe 2 aprilie, 19 ani. Adolescenta a postat un mesaj cutremurător pe pagina de pe o rețea de socializare: "Tăticul meu cel drag..."

Martin Tudor s-a stins fulgerător luni, la doar 43 de ani, lăsând în urmă o mare de durere și suferință. Fiica lui, Carla, împlinește astăzi 19 ani, tocmai de aceea, rudele fostului portar al Stelei au decis să îl înmormânteze vineri, la Drăgășani.

Sorin Radu, coleg cu Martin Tudor la Jiul Petroșani, a postat un mesaj în care a anunțat organizarea unui meci în memoria fostului portar al Stelei: "A plecat fulgerător dintre noi, când nici nu împlinise 44 de ani! Mâine, 2 aprilie, Carla, fata lui împlineste 19 ani! Nu a mai apucat să se bucure de moment. Este și motivul pentru care familia a hotărât să-l înmormânteze vineri, 3 aprilie.

Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgență din România, maxim 8 persoane! Și, totuși, Martin Gheorghe Tudor va avea parte de un «meci de retragere», alături de foștii lui colegi, de prieteni. 

Cu speranța că vom scăpa de Covid 19, în memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi și locul unde va fi înmormântat. La partidă vor participa mulți dintre foștii coechipieri ai lui «Martinică» de la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare și Steaua București, nu înainte ca aceștia să depună coroane de flori la cimitir! Drum bun, Gicane! Odihnească-se în pace!"

Carla, fiica lui Martin Tudor, a postat și ea un mesaj sfâșietor: "Taticul meu cel drag... nu-mi vine sa cred ce se intampla, spune-mi te rog ca e doar un cosmar... spune-mi ca nu e adevarat...vei fi mereu in inima mea... te iubesc!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Martin Tudor, înmormântat la o zi după aniversarea fiicei lui: "Tăticul meu cel drag..."