Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Suceava și-a lăsat mașina abia cumpărată arzând și a plecat, după ce a văzut că iese fum de sub capotă

Un tânăr din Suceava abia făcuse câțiva kilometri cu mașina abia cumpărată, un Seat Cordoba, când a observat că iese fum de sub capotă. El a tras pe dreapta, a ridicat capota și când a văzut că motorul luase foc, pur și simplu a plecat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.09.2020, 19:07

El abia cumpărase mașina
Un șofer și-a văzut mașina luând foc și pur și simplu a plecat de la fața locului - observator.tv
  • Autoturismul a luat foc în mers
  • Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului

Lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata informează că au fost sesizați prin SNUAU 112 de către V. Iulian de 37 ani din sat Hănțești, comuna Hănțești, cu privire la faptul că autoturismul pe care îl conducea a luat foc.

Șoferul abia cumpărase autoturismul marca Seat Cordoba de la P. D. din satul și comuna Zamostea.

"În timp ce se deplasa către domiciliu pe DN29A, pe raza satului Șerbănești, comuna Zvoriștea, a observat că de sub capota autoturismului iese fum. În acel moment a oprit pe acostamentul drumului, în afara părții carosabile, iar când a deschis capota a observat flacără în zona motorului. Tânărul a lecat pe jos înspre centrul satului Mitocu Dragomirnei, după care s-a urcat într-un autoturism, plecând de la fața locului", informează autoritățile.

La fața locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri voluntari din cadrul SVSU Primăria Zvoriștea, cât și una din cadrul ISU Suceava, care au lichidat incendiul în cauză. În urma investigațiilor făcute la fața locului de către pompierii militari a rezultat faptul că incendiul s-a produs în urma unui „scurt circuit electric, la aeroterma mașinii”.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Suceava și-a lăsat mașina abia cumpărată arzând și a plecat, după ce a văzut că iese fum de sub capotă