Antena Meniu Search
x

El e unul dintre tinerii care s-au salvat după ce mașina lor a plonjat într-un lac din Arad: "Trăgeam aer, dădeam din mâini" (Video)

Unul dintre tinerii care s-a salvat după ce mașina în care se afla a plonjat într-un lac din Arad a declarat că nu știe care este cauza producerii accidentului.

Unul dintre tinerii care s-a salvat după ce mașina în care se afla a plonjat într-un lac din Arad a declarat că nu știe care este cauza producerii accidentului.

"Trăgeam aer, dădeam din mâini. Am prins aer afară din mașină", a descris tânărul modul în care a reușit să se salveze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Un BMW în care se aflau patru tineri, două fete și doi băieți, a căzut într-o râpă, duminică seară, și a ajuns în apele lacului Ghioroc.

Din primele informații, se pare că tinerii din Timiș se deplasau cu mașina pe un drum de pământ aflat în sudul lacului Ghioroc, în zona cabanei Las Vegas.

Martorii au relatat că mașina s-a oprit în vegetație, la aproximativ 1 metru de mal.

Tinerele aflate pe locurile din față a mașinii, au vârstele de 24 și 26 de ani, iar scafandrii au găsit-o pe cea din dreapta prinsă în centura de siguranță.

Băieții care au reușit să se salveze și să apeleze serviciul de urgență 112 au 18, respectiv 27 de ani.

Tinerel au fost scose din apa lacului după aproximativ 25 de minute de intervenție a echipelor de salvare, medicii efectuând timp de zeci de minute manevre de resuscitare. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean din Arad, însă, în ciuda eforturilor făcute de doctori, au murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » El e unul dintre tinerii care s-au salvat după ce mașina lor a plonjat într-un lac din Arad: "Trăgeam aer, dădeam din mâini" (Video)