Antena Meniu Search
x

Un şofer român din Ravenna a rămas pieton, circulând cu numere de România. Carabinerii i-au confiscat maşina şi l-au amendat

Un român în vârstă de 54 de ani, rezident în Italia de 10 ani, a rămas fără maşină şi a primit o amendă usturătoare, pentru că circula folosind numere româneşti. Bărbatul a fost oprit în trafic de carabineri, care i-au confiscat imediat maşina.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.01.2019, 14:10

Un român a rămas fără maşină la Ravenna, după ce a circulat cu numere româneşti - ravennatoday.it

Un român în vârstă de 54 de ani, rezident în Italia de 10 ani, a rămas fără maşină şi a primit o amendă usturătoare, pentru că circula folosind numere româneşti.

Bărbatul a fost oprit în trafic de carabineri, care i-au confiscat imediat maşina.

Rezident de 10 ani, maşina înmatriculată în România

Bărbatul de 54 de ani era rezident în Italia de 10 ani, însă niciodată nu s-a gândit să-şi înmatriculeze maşina cu numere de Italia.

Gestul său l-a costat maşina pe român, dar şi o amendă de 500 de euro, pe care bărbatul a plătit-o pe loc.

Potrivit modificărilor recente la Codul Rutier italian, se impune obligația de a reînregistra vehiculele cu număr de înmatriculare străin pentru deținătorii de vehicule în termen de 60 de zile de la momentul obținerii reședinței lor în Italia.

Maşina românului, un Ford Fiesta, a fost confiscată

Maşina românului, un Ford Fiesta, a fost confiscată şi transportată în parcul auto al Poliţiei. Documentele de înmatriculare ale vehiculului și certificatul de proprietate i-au fost retrase, informează ravennatoday.it.

Românul trebuie să-şi ia plăcuţe de înmatriculare italiene în termen de șase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer român din Ravenna a rămas pieton, circulând cu numere de România. Carabinerii i-au confiscat maşina şi l-au amendat