Antena Meniu Search
x

O șoferiță de 77 de ani și-a "parcat" mașina într-un supermarket din Ciolpani. Femeia a ajuns până la casele de marcat (Video)

Imagini incredibile filmate la Ciolpani, în Ilfov, după ce o șoferiță de 77 de ani a intrat cu mașina într-un supermarket, în timp ce încerca să parcheze.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.08.2020, 12:02

O șoferiță de 77 de ani și-a parcat mașina într-un supermarket din Ciolpani. Femeia a ajuns până la casele de marcat - captura video Facebook
  • Șoferița a intrat cu mașina prin vitrină, când încerca să parcheze.
  • Femeia de 77 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Incidentul a avut loc, în această dimineață, în jurul orelor 9:00.

Imagini video cu mașina printre casele de marcat ale magazinului au fost postate pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Poliția Ilfov

O femeie de 77 de ani, în timp ce încerca să parcheze autoturismul în parcarea unui magazin a pierdut controlul volanului și a intrat în suprafața vitrată a acestuia.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii a stațiunii Snagov pentru efectuarea de cercetări, iar din primele verificări aceștia au stabilit faptul că la volan se afla o persoană de sex feminin, în vârstă de 77 de ani, care în timp ce parca autoturismul nu s-a asigurat și a spart o suprafață vitrată a magazinului", transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O șoferiță de 77 de ani și-a "parcat" mașina într-un supermarket din Ciolpani. Femeia a ajuns până la casele de marcat (Video)