Antena Meniu Search
x

Maşini în flăcări, în parcarea unui bloc din Craiova. Trei s-au făcut scrum, a patra a ars parţial (Video)

Patru maşini din parcarea unui bloc din Craiova au ars în totalitate, azi dimineaţă, în jurul ore 3.45, în urma unui incendiu. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.02.2020, 09:26

Trei mașini făcute scrum în fața blocului, în Craiova
Maşini în flăcări, în parcarea unui bloc din Craiova. Trei s-au făcut scrum, a patra a ars parţial

Patru maşini din parcarea unui bloc din Craiova au ars în totalitate, azi dimineaţă, în jurul ore 3.45, în urma unui incendiu. 

În această dimineaţă, în jurul ore 3.45, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la patru maşini aflate în parcarea unui bloc din zona cartierului 1 Mai.

"La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la comportimentul motor și habitaclu al primului autoturism de la care a pornit incendiul,  iar cele 3 autoturisme aflate parcate în apropierea acestuia au fost afectate de incendiu.

În urma incendiului a ars primul autoturism în proporție de aproximativ 90%, două în proporție de aproximativ 80 % și unul în proporție de aproximativ 10 %. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric neizolat corespunzător)", transmite ISU Dolj.

Cel mai probabil incendiul a pornit după un scurtcircuit la una dintre maşini, iar focul s-a extins şi la celelalte autoturisme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Maşini în flăcări, în parcarea unui bloc din Craiova. Trei s-au făcut scrum, a patra a ars parţial (Video)