Antena Meniu Search
x

Masini de inchiriat moderne de la FocusRent

Serviciile de rent a car vin cu o serie de avantaje care nu trebuie trecute cu vederea. Printre multe altele, cei care aleg masini de inchiriat in locul unui automobil personal au posibilitatea de a testa un model nou de masina care ii tenteaza, dar inca nu sunt siguri ca vor sa ia decizia de a-l cumpara.

Serviciile de rent a car vin cu o serie de avantaje care nu trebuie trecute cu vederea. Printre multe altele, cei care aleg masini de inchiriat in locul unui automobil personal au posibilitatea de a testa un model nou de masina care ii tenteaza, dar inca nu sunt siguri ca vor sa ia decizia de a-l cumpara.

Probabil te intrebi cu ce sunt diferite masinile de inchiriat de masinile personale? O diferenta importanta este faptul ca o companie de Rent a Car precum FocusRent, prezenta de peste 10 ani in piata, are o flota noua de masini moderne, cu consum redus de combustibil, iar toate taxele sunt deja platite: RCA, CASCO, rovigneta, etc. Mai mult, daca nu vrei sa conduci masina personal si doresti un sofer, FocusRent iti pune la dispozitie soferi cu experienta, prudenti si bine informati in legatura cu ultimele reglementari in domeniu.

Un alt avantaj al serviciilor de masini de inchiriat este ca poti alege dintre mai multe modele si tipuri, de la masini economy, SUV, la microbuze pentru plecari in concediu cu familia sau in teambuilding cu colegii de munca. Daca esti un pasionat de condus veritabil si vrei sa savurezi experienta sofatului, FocusRent iti recomanda o masina cu cutie de viteza manuala. Daca esti o persoana mai practica si orientata catre realizarea obiectivelor, o masina cu cutie automata poate iti este mai potrivita.

Dimensiunea masinii este un aspect la fel de important atunci cand te hotarasti sa apelezi la serviciul de masini de inchiriat. Daca esti om de afaceri, pentru intalniri de business sau evenimente iti recomandam o limuzina precum: Skoda Octavia, Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4 sau un SUV elegant, precum BMW X5. Daca te gandesti sa pleci in vacanta de sarbatori, iti sugeram sa inchiriezi un model 4x4 sau un microbuz. Ai de ales intre Dacia Duster, Hyundai Santa FE, Nissan Pathfinder, Mercedes Vito sau VW Transporter.

Pe acelaşi subiect

Calatoriile lungi sunt obositoare si necesita concentrare maxima. In acest sens, iti oferim masini de inchiriat confortabile, usor de condus si cu o vizibilitate cat mai mare in exterior. Pentru a-ti oferi o experienta a condusului si mai placuta si a-ti usura viata, iti oferim servicii suplimentare precum GPS, scaun pentru bebelusi, sofer personal (de la 30 euro/zi) sau transfer aeroport, de la 20 de euro.

FocusRent este o companie care ofera masini de inchiriat, avand ca prioritate satisfactia clientilor sai. De 10 ani demonstram respectul purtat fata de clientii nostri prin promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, oferindu-le un serviciu de asistenta 24/7. Din momentul in care suni sa rezervi o masina la noi, in doua ore masina iti este livrata iar in caz de avarie, in maximum 3 ore de la constatarea si anuntarea acesteia, noi iti inlocuim masina cu una noua.

Masina pe care ti-o doresti este la doar un click distanta. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe website-ul nostru, sa alegi masina de inchiriat dorita, sa completezi un formular online cu datele personale, iar unul din operatorii nostri te va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru a confirma rezervarea si pentru a stabili impreuna cu tine detaliile predarii masinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri economice » Masini de inchiriat moderne de la FocusRent