Antena Meniu Search
x

Mecanicul Poliţiei din Vaslui, reţinut pentru proxenetism. 'Acțibild' repara ziua maşinile Poliţiei, iar noaptea era proxenet

Un bărbat din Vaslui în vârstă de 49 de ani, poreclit "Acţibild" şi angajat mecanic de ani de zile la IPJ Vaslui, a fost reţinut de colegii săi pentru proxenetism. Poliţiştii l-au reţinut într-un dosar penal după ce a recrutat 4 tinere pentru a se prostitua pentru el.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.05.2019, 13:50

Mecanicul Poliţiei din Vaslui, reţinut pentru proxenetism. Foto ilustrativ - Profi Media

Un bărbat din Vaslui în vârstă de 49 de ani, poreclit "Acţibild" şi angajat mecanic de ani de zile la IPJ Vaslui, a fost reţinut de colegii săi pentru proxenetism.

Poliţiştii l-au reţinut într-un dosar penal după ce a recrutat mai multe tinere pentru a se prostitua pentru el, fiind filat de poliţiştii de la Crimă Organizată în perioada 2018-2019.

Ziua repara maşinile Poliţiei, noaptea era proxenet

Un vasluian de 49 de ani a fost reținut de polițiștii Secției 6 Rurală Negrești, intr-un dosar penal.

Pe acelaşi subiect

Cunoscut de vasluieni și, mai ales, de polițiști după porecla “Acțibild”, acesta era angajat, de multă vreme, ca personal contractual in cadrul IPJ Vaslui și se ocupa de reparațiile autospecialelor de poliție.

Polițiștii l-au reținut și acuzat de proxenetism după ce bărbatul a reușit să păcălească patru tinere, de 15, 16, 17 și 21 de ani, să se prostitueze pentru el, informează vremeanoua.ro.

Poliţia Vaslui confirmă reţinerea

"La data de 2 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Negrești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, unul pe raza municipiului Vaslui, iar cel de-al doilea pe raza orașului Negrești. În baza mandatului de aducere emis în cauză a fost condus la sediul poliției un bărbat, de 49 de ani, cu domiciliul în municipiul Vaslui. În urma cercetărilor s-a constatat faptul că în perioada mai 2018 - aprilie 2019, bărbatul ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 4 tinere, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, domiciliate pe raza județului Vaslui, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și șantaj. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Vaslui cu propunere de luare a unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mecanicul Poliţiei din Vaslui, reţinut pentru proxenetism. 'Acțibild' repara ziua maşinile Poliţiei, iar noaptea era proxenet