Antena Meniu Search
x

Mii de mesaje de condoleanţe pentru fostul selecţioner al Spaniei care şi-a pierdut fiica de doar nouă ani

Luis Enrique, fostul selecţioner al Spaniei, trece prin momente extrem de delicate după ce Xana, fiica sa, şi-a pierdut viaţa la doar nouă ani, fiind învinsă de o boală necruţătoare, cancer osos.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 30.08.2019, 17:26

Luis Enrique a renunţat în iunie să mai antreneze naţionala Spaniei
Luis Enrique, fostul selecţioner al Spaniei, trece prin momente dificile după ce şi-a pierdut fiica - Hepta

Luis Enrique, fostul selecţioner al Spaniei, trece prin momente extrem de delicate după ce Xana, fiica sa, şi-a pierdut viaţa la doar nouă ani, fiind învinsă de o boală necruţătoare, cancer osos.

Luis Enrique şi-a dat demisia de la naţională în iunie. A invocat motive personale. Au apărut mai multe scenarii însă nimeni nu şi-a imaginat că antrenorul trece prin momente atât de delicate.

Diagnosticată în martie cu cancer osos, Xana a mai rezistat cinci luni înainte de a-şi pierde viaţa.

Enrique, fost jucător la Barcelona şi Real Madrid, a făcut tristul anunţ prin intermediul unui celebru site de socializare.

Imediat, tehnicianul spaniol a primit mii de mesaje de condoleanţe de la numeroşi fani, dar şi de la diferite personalităţi.

Oficialii de la Real Madrid au precizat că "suntem pe deplin întristaţi de decesul fiicei lui Luis Enrique. Condoleanţe lui şi familiei în aceste momente extrem de dificile".

Oficialii de la Barcelona i-au transmis antrenorului următorul mesaj: "Condoleanţele noastre şi întreaga simpatie pentru Luis Enrique şi familia lui în aceste momente foarte dificile. RIP Xana".

Internaţionalul spaniol Nacho Fernandez, fundaşul lui Real Madrid, i-a transmis lui Luis Enrique "tot curajul, puterea şi suportul din lume", în timp ce atacantul spaniol Alvaro Morata i-a transmis că "nu există cuvinte care să îţi asigure comfort în aceste momente teribile. Dar de aici îţi trimitem toată puterea şi dragostea din lume. Fie ca Xana să se odihnească în pace".

Luis Enrique a mai primit mesaje de susţinere, printre alţii, de la tenismenul Rafael Nadal, de la superstarul argentinian Lionel Messi, de la premierul Spaniei, Pedro Sanchez, de la Asociaţia Arbitrilor Spanioli şi chiar de la oficialii echipei italiene AS Roma, pe care Luis Enrique a pregătit-o în sezonul 2011-2012.

Oficialii Federaţiei Spaniole de Fotbal au decis ca, la meciurile din weekend, din prima şi a doua ligă spaniolă, să se ţină un moment de reculegere în memoria fiicei lui Luis Enrique.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mii de mesaje de condoleanţe pentru fostul selecţioner al Spaniei care şi-a pierdut fiica de doar nouă ani