Antena Meniu Search
x

Mesaje de Sfântul Gheorghe. Urări, SMS-uri și felicitări pentru George, Georgiana, Gheorghe și Georgeta

La multi ani de Sfântul Gheorghe! Urări, SMS-uri și mesaje de Sfântul Gheorghe pentru prietenii și rudele care poartă numele George, Georgiana sau Gheorghe.

La multi ani de Sfântul Gheorghe! Urări, SMS-uri și mesaje de Sfântul Gheorghe pentru prietenii și rudele care poartă numele George, Georgiana, Gheorghe sau Georgeta și care luni, 23 aprilie, vor fi sărbătoriți potrivit calendarului creștin ortodox.

Peste 900.000 de români își serbează luni, 23 aprilie, ziua numelui.

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018

Astăzi creştinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă.

Pe acelaşi subiect

Potrivit calendarului ortodox, Sfântul Gheorghe s-a născut în Capadocia, într-o familie creștină, și a trăit în timpul domniei împăratului Dioclețian.

Sfântul Gheorghe a urmat o carieră militară și a ajuns comandant în armata împăratului Dioclețian.

În anul 303, atunci când împăratul a început persecuțiile împotriva creștinilor, Sfântul Gheorghe a mărturisit chiar înaintea lui Dioclețian credința în Hristos.

După ce a fost supus la numeroase chinuri, a fost condamnat la moarte prin decapitare în anul 303, în ziua de 23 aprilie, notează crestinortodox.ro.

Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018

Semnificația numelor Gheorghe/George/Georgiana provine de la un cuvânt de origine greacă.

Prenumele George sau Gheorghe își are etimologia în cuvântul grecesc 'georgos', care are semnificația de 'țăran, fermier, lucrător al pământului'.

George este un prenume mult mai des întâlnit decât Gheorghe, care este răspândit mai mult în zona rurală.

La multi ani, George si Georgiana. Mesaje de Sfântul Gheorghe 2018

Iată câteva urări, SMS-uri, mesaje și felicitari pentru George, Georgiana, Gheorghe și Georgeta cu ocazia zilei de Sfântul Gheorghe 2018.

  • "De ziua numelui tău îţi dorim un sincer „La mulți ani!”, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!"
  • "Felicitări cu ocazia acestei zile, îți doresc să fii sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George/Gheoghe!"
  • "Pentru că astăzi e o zi specială pentru tine, îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La multi ani de Sfântul Gheorghe!".
  • "La mulţi ani, Georgiana/Georgeta! Fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!"
  • "Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La multi ani, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi'.
  • "La multi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!".
  • „Fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară. La mulți ani!”
  • "Zâmbeşte şi să ai parte de toată distracţia. Întreaga zi să fii înconjurată de bucurie, raze de soare şi prietenie".
  • "Felicitări cu ocazia zilei de Sfântul Gheorghe. Îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Mesaje de Sfântul Gheorghe. Urări, SMS-uri și felicitări pentru George, Georgiana, Gheorghe și Georgeta