Antena Meniu Search
x

Mesajul înduioşător al mamei românului ucis în atentatul de la Nisa. “Mi-ai promis că după concediul din Franţa vei veni să ne vezi, mamă, că ţi-e dor de noi”

În ziua în care ar fi trebuit să-şi ţină în braţe fiul, mama românului mort în atentatul de la Nisa a aflat că fiul ei s-a stins. A fost ucis în teribilul atentat produs în Franța, în urma căruia 84 de oameni au decedat.

În ziua în care ar fi trebuit să-şi ţină în braţe fiul, mama românului mort în atentatul de la Nisa a aflat că fiul ei s-a stins. A fost ucis în teribilul atentat produs în Franța, în urma căruia 84 de oameni au decedat.

După ce a aflat vestea morţii fiului ei, Anișoara Coman a ajuns la spital, pentru că starea ei de sănătate este şubredă. A găsit însă puterea de a lăsa un mesaj sfâșietor pentru băiatul ei, cel care luna viitoare ar fi împlinit 35 de ani.

“Dumnezeu să îl aibă în pază şi să îl ierte pe iubitul şi scumpul nostru fiu Cristi Coman. Pe 7 august implineai 35 de ani. Mi-ai promis că după concediul din Franţa vei veni şi acasă la Rovinari, să ne vezi, mamă, că ţi-e dor de noi. Eraţi atât de fericiţi în concediu şi mi-aţi povestit multe. Aţi vizitat Coasta de Azur, Monaco, trei zile aţi fost foarte fericiţi, mama, iar a patra zi, joi (14.07.16), eraţi foarte încântaţi că aveţi ocazia să participaţi şi voi la Ziua Naţională a Franţei. Dar fericirea voastră s-a spulberat într-o tragedie, mamă. Acum nepoţelul meu drag, Denis, se află într-un spital din Nisa, iar nora mea dragă, Adriana, la șapte km distanţă, în alt spital. Am sperat până în ultima clipă că şi tu, scumpul meu băiat, vei fi în viaţă, dar speranţa noastră s-a năruit. O mare şi grea pierdere. Mi-e foarte greu să mă uit pe Facebook la miile de mesaje şi nu îmi vine să cred ca nu mai eşti printre noi. Te iubim, mamă, şi nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul postat de mama românului care a murit în urma atentatelor de la Nisa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mesajul înduioşător al mamei românului ucis în atentatul de la Nisa. “Mi-ai promis că după concediul din Franţa vei veni să ne vezi, mamă, că ţi-e dor de noi”