Antena Meniu Search
x

Mesajul unui tânăr infectat cu COVID-19 pentru cei care nu cred în virus: Paturile se ocupau în 5 minute. "A fost un adevărat coşmar"

Un pacient cu coronavirus, care a fost internat 12 zile la Spitalul ”Victor Babeş” din Timişoara, a publicat un mesaj, pentru a le răspunde tuturor celor care nu cred: ”Da, e naşpa, iar spitalele sunt pline".

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 05.11.2020, 03:37

Cadru medical, fotografiat cu echipament de protecție împotriva coronavirusului
Cadru medical, fotografiat cu echipament de protecție împotriva coronavirusului - Profimedia Images
  • Un pacient COVID povestește experiența sa din spital.
  • Bărbatul are un mesaj pentru coronasceptici: "Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există".
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Reprezentanţii Spitalului Victor Babeş din Timişoara au publicat, pe pagina oficială de Facebook, mesajul unui pacient COVID care a stat 12 zile internat. Bărbatul le-a transmis un mesaj tuturor celor care se îndoiesc de existența virusului. "Am fost zece în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient”.

Tânărul a povestit experiența prin care a trecut pentru Observator.

Bărbatul povesteşte că mai multe zile a avut nevoie de oxigen şi abia s-a ridicat pe marginea patului.

"Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă uşoară. Însă nu toţi avem acest noroc, eu am simţit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeş. A fost un adevărat coşmar, 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeş, adevăraţi îngeri”, a scris bărbatul și în mesajul de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a povestit că a fost întrebat de prieteni dacă e ”chiar aşa de naşpa”:

”Da! E naşpa, iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat nu dura 5 minute şi era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V.Babeş. Aveţi grijă de voi. Respectaţi regulile: Masca, dezinfectant, spălat pe mâini, distanţare”, a mai scris bărbatul.

Pacientul a ținut să sublinieze şi că ”bolnavii Covid, cei care au trecut prin boală, nu au râie”.

”Nu au Sida. Au avut o boală virală. Luată la magazin, la benzinărie sau pe stradă. Noi, cei care am avut sau avem covid nu ne-am îmbolnăvit la curvele de pe centură. Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră”, a mai scris bărbatul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mesajul unui tânăr infectat cu COVID-19 pentru cei care nu cred în virus: Paturile se ocupau în 5 minute. "A fost un adevărat coşmar"