Antena Meniu Search
x

Micul dragon Edgar, vedeta din noul spot de Crăciun marca "John Lewis"

Lanțul de magazine John Lewis a lansat mult așteptatul spot de Crăciun, o tradiție ce datează din 2007. Anul acesta, în centrul atenției este micul dragon Edgar, care strică totul în jur atunci când devine prea bucuros.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.11.2019, 16:25

Micul dragon Edgar, vedeta din noul spot de Crăciun marca "John Lewis"
Edgar, un dragon mult prea bucuros - Captură video Youtube | John Lewis & Partners

Lanțul britanic de magazine John Lewis a lansat mult așteptatul spot de Crăciun, o tradiție ce datează din 2007. Anul acesta, în centrul atenției este Edgar, micul dragon care strică totul în jur atunci când devine prea bucuros.

Într-un decor de poveste, Edgar este pe cât de iubit, pe atât de temut. Iar asta pentru că, deși încearcă să se bucure de spiritul Crăciunului alături de copii, nu face decât să scoată flăcări pe nas și urechi în cele mai nepotrivite momente.

După un om de zăpadă topit și un brad făcut scrum, nu este de mirare că micul dragon sperie pe toată lumea, atunci când își face apariția tocmai la masa de Crăciun a comunității. Surpriză, însă, micuțul dragon nu mai dă foc la nimic, ci își folosește puterea pentru a... încălzi o budincă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

John Lewis & Partners este un lanț de magazine de ultimă generație care operează în tot Regatul Unit.

Încă din 2007, compania lansează anual un spot video de Crăciun, mult așteptat de britanici și nu numai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Micul dragon Edgar, vedeta din noul spot de Crăciun marca "John Lewis"