Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care un miliardar oferă 180.000.000 de dolari oricărui bărbat dispus să se căsătorească cu fiica lui

Un miliardar chinez a pus la bătaie o sumă incredibilă pentru orice bărbat dispus să se căsătorească și să o cucerească pe fiica lui. În prezent, recompensa este de 180.000.000 de dolari.

Motivul pentru care un miliardar oferă 180.000.000 de dolari oricărui bărbat dispus să se căsătorească cu fiica lui
Motivul pentru care un miliardar oferă 180.000.000 de dolari oricărui bărbat dispus să se căsătorească cu fiica lui

Un miliardar chinez a pus la bătaie o sumă incredibilă pentru orice bărbat dispus să se căsătorească și să o cucerească pe fiica lui.

În prezent, recompensa este de 180.000.000 de dolari.

Povestea ciudată a zestrei de sute de milioane de dolari a început în 2012, atunci când miliardarul din Hong Kong, Cecil Chao Sze-tsung, a făcut o ofertă iniţială de 65 de milioane de dolari, care a crescut ulterior la 180 de milioane, pentru orice bărbat dispus să o ia de nevastă pe fiica sa.

Gigi Sze-tsung (fiica miliardarului) plănuia deja o nuntă în acel moment, cu o femeie numită Sean Eav, cu care se întâlnea deja de 9 ani.

Pe acelaşi subiect

Fiica magnatului este lesbiană şi nu e absolut deloc interesată să se mărite cu niciun bărbat şi, în fapt, este extrem de fericită cu relaţia pe care o are în prezent.

Cecil a continuat, însă, să susţină că Gigi este singură, refuzând să-i accepte orientarea sexuală.

După ce povestea a devenit virală, tânăra i-a scris o scrisoare tatălui ei, care a ajuns chiar să fie publicată în South China Morning Post.

"Înţeleg că este greu pentru tine să pricepi şi să accepţi acest adevăr. Am petrecut mult timp căutând să aflu cine sunt, ce este important în viaţa mea, pe cine iubesc şi cum să-mi trăiesc cel mai bine viaţa, sunt mândră de existenţa mea, iar acum nu aş alege să trăiesc nimic diferit (cu excepţia situaţiei de a încerca să-mi dau seama cum să fiu mai bună pe această planetă). Îmi pare rău că te-am indus în eroare şi te-am făcut să crezi că mă aflu într-o relaţie lesbiană doar pentru că sunt prea puţini bărbaţi în Hong Kong. Sunt o grămadă de bărbaţi buni, doar că nu pentru mine", i-a scris tânăra tatălui său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Motivul pentru care un miliardar oferă 180.000.000 de dolari oricărui bărbat dispus să se căsătorească cu fiica lui