Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei 4 militari români răniţi în Afganistan, după atacul insurgenţilor

Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, după atacul insurgenţilor asupra vehiculului blindat în care se aflau.

- Ministerul Apararii Nationale - Facebook

Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, după atacul insurgenţilor asupra vehiculului blindat în care se aflau.

Cei patru răniţi fac parte din cadrul Batalionului 300 Protecţia Forţei "Sfântul Andrei".

Militari români răniţi în Afganistan

Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, după ce vehicului blindat în care se aflau a fost atacat de insurgenţi. Cei patru au suferit răni serioase, însă autorităţile transmit că starea lor este stabilă.

Pe acelaşi subiect

Ei au fost transportaţi la spitalul militar al Bazei Aeriene Kandahar, toți fiind conștienți. Doi dintre ei au fracturi în zona membrelor inferioare, unul cu traumatism cranian închis și cel de al patrulea cu fractură toracală.

Cei patru militari răniţi în Afganistan sunt plutonierul Dănuţ Donţu şi caporalii clasa a III-a Cosmin-Cătălin Goleanu, Cristian Gabăr şi Ionel Cristea.

Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, după un atac cu dispozitiv exploziv şi foc susţinut al insurgenţilor.

Infanteriştii români au respins atacul, primind sprijin terestru și aerian din partea forțelor americane, potrivit ministerului Apărării Naţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei 4 militari români răniţi în Afganistan, după atacul insurgenţilor