Antena Meniu Search
x

Ministrul Educației, despre elevii care își dau masca jos, la ore: "Poate să meargă afară, profesorul decide" | Video

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut o scurtă declarație, după discuția oficială la care a participat, despre măsurile care se vor lua pentru începutul școlii. Ministrul Anisie nu a fost foarte clar în explicații, atunci când a fost întrebat ce se întâmplă în cazul în care un copil vrea să își dea jos masca.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.09.2020, 19:21

  • Profesorul decide unde își dă elevul masca jos, la școală
  • Autoritățile sunt sigure că elevii se vor supune regulilor.

Ministrul Anisie crede că situația ar fi particulară și profesorul este cel care decide dacă elevul își da masca jos sau nu și unde o face.

"Această situație este particulară și fiecare cadru didactic care va fi în sala de curs trebuie să ia o decizie la momentul respectiv. Acel copil poate să meargă afară, în spațiul curții, să își scoată masca sau profesorul decide cum anume...daca un copil nu mai poate să o scoată", a precizat ministrul Anisie.

"Cred că trebuie un efort cumulat, implicarea cadrelor didactice, pentru ca școala va începe. Singur nu va fi aceeași școală pe care o știm. Aceste măsuri sunt extrem de importante pentru siguranța copiilor. Copiii să știti că pot fi foarte înțelegători și am convingerea că atât cadrele didactice și parinții îi pot îndruma să accepte aceste măsuri pentru siguranța lor", a precizat un oficial din ministerul Sănătății.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Ministrul Educației, despre elevii care își dau masca jos, la ore: "Poate să meargă afară, profesorul decide" | Video