Antena Meniu Search
x

Minor român arestat în SUA după ce a făcut aproape 700 de retrageri din bancomate cu carduri clonate

Un minor în vârstă de 15 ani, de naţionalitate română, a fost arestat de Bossier Financial Crims Task Force, după ce a făcut aproape 700 de retrageri din bancomate, cu carduri clonate.

Un minor în vârstă de 15 ani, de naţionalitate română, a fost arestat de Bossier Financial Crims Task Force, după ce a făcut aproape 700 de retrageri din bancomate, cu carduri clonate.

Băiatul a trimis toţi banii în România, iar de luna trecută, de când a fost prins, anchetatorii abia au reuşit să probeze 241 de tranzacţii, din cele aproape 700 presupuse tranzacţii.

Românul a făcut zeci de mii de dolari în câteva zile

Anchetatorii au precizat că, începând cu mijlocul lunii decembrie 2018, minorul român, insoţit de alţi minori, al fi folosit sute de carduri cloante pentru a retrage mii de dolari în numerar.

Pe acelaşi subiect

Detectivii spun că au existat în total 665 de tranzacții încercate la bancomate, iar suma pe care anchetatorii au reuşit să probeze ca extrasă este de 41.560 dolari.

Sume importante trimise în România

Poliţiştii i-au reținut pe făptaşi în timpul unei operațiuni de supraveghere, la scurt timp după ce au făcut unele dintre aceste retrageri, la unul dintre bancomate.

Totuşi, se pare că paguba este mult mai mare, deoarece anchetatorii au descoperit mii de dolari în chitanțe de transfer spre România, în mașina pe care o conducea minorul.

Băiatul era domiciliat în Florida

Detectivii spun că minorul este român şi locuia în Florida.

Departamentele pentru Securitate Internă și Serviciul Vamal în materie de imigrație din S.U.A. au fost informate despre acest caz, urmând să ia măsurile care se impun, informează eu.shreveporttimes.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Minor român arestat în SUA după ce a făcut aproape 700 de retrageri din bancomate cu carduri clonate