Antena Meniu Search
x

Mire danez la puşcărie după ce şi-a confundat în noaptea nunţii fiica cu soţia. Cei 3 ar fi dormit în acelaşi pat

Un bărbat danez a fost găsit vinovat pentru că şi-a violat fiica, în noaptea propriei nunţi. El s-a apărat, spunând că era foarte beat şi se gândea că este soția lui.

- Youtube

Un bărbat danez a fost găsit vinovat pentru că şi-a violat fiica, în noaptea propriei nunţi.

El s-a apărat, spunând că era foarte beat şi se gândea că este soția lui.

Mirele s-a culcat în pat cu fiica şi soţia

Incidentul a avut loc într-o localitate din apropierea orașului Kolding, din sudul Danemarcei, unde mirele de 50 de ani a avut petrecerea de nuntă.

Fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a băut foarte mult la petrecere şi s-a dus să se culce în apartamentul nupţial, în patul miresei.

După ceva timp, mirele s-a dus şi el să se culce şi s-a trântit în acelaşi pat în care era fiica sa, dar şi proaspăta soţie.

Şi-a confundat soţia cu fiica

După aceea, bărbatul a pretins în faţa judecătorilor că nu îşi aduce aminte absolut nimic, din cauza stării de ebrietate foarte avansate şi a negat toate acuzațiile de viol și de abuz sexual.

Potrivit rapoartelor oficiale, la un moment dat, între orele 04:00 și 04.45, omul şi-a înşfăcat fiic. Victima spune că a ţipat și l-a lovit pe tatăl ei, cerându-i să se oprească.

"Când i-a cerut să se oprească și a încercat să se ridice, tatăl ei a împins-o puternic, în piept. După aceasta, în timp ce era pe spate, a forțat contactul sexual, în ciuda faptului că i se ceruse să se oprească, de mai multe ori", se arată în raportul procurorilor, citat de dailymail.co.uk.

Fata spune că l-a implorat să se oprească şi l-a lovit

Victima, în vârstă de 20 de ani, nu a putut să se apere din cauza intoxicării cu alcool.

În zilele următoare, într-un schimb de mesaje între tatăl și fiica sa, acesta i-a cerut scuze, spunând că a confundat-o cu soţia sa, precizează instanţa.

"La ce m-ai supus este ceva ce nu pot să accept. Ţi-am cerut să te oprești și ai continuat. Am strigat, ai continuat, te-am lovit, ai continuat", A declarat tânăra înlăcrimată, la audieri.

Bărbatul a fost declarat vinovat de viol și a fost închis pentru doi ani și șase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mire danez la puşcărie după ce şi-a confundat în noaptea nunţii fiica cu soţia. Cei 3 ar fi dormit în acelaşi pat