Antena Meniu Search
x

Mireasă, operaţie de aproape 8 mii de lire, pentru a arăta mai bine în pozele de nuntă

O tânără a decis să îşi schimbe înfăţişarea cu puţin timp înainte de nuntă. Motivul? Mireasa voia să arate extraordianr în pozele din ziua cea mare. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.04.2019, 15:50

O tânără a decis să îşi schimbe înfăţişarea cu puţin timp înainte de nuntă.
Tânăra a cheltuit aproape 8 mii de lire pe o operaţie - Unsplash

O tânără a decis să îşi schimbe înfăţişarea cu puţin timp înainte de nuntă. Motivul? Mireasa voia să arate extraordianr în pozele din ziua cea mare. 

Leanne Armstrong se simţea mereu complexată de nasul ei şi nu voia ca tocmai acest detaliu să îi strice ziua mult aşteptată. Pentru faptul că problema exista încă dina dolescenţă, a decis să ia măsuri odată pentru totdeauna. 

Tânăra a plătit 7.805 de lire sterline pentru o operaţie la nas care să îi ofere acea încredere de sine în timp ce avea să păşească spre altar. 

Era îngrijorată că fotografiile de nuntă o vor face să arate groaznic şi voia neapărat să se simtă deosebită din toate direcţiile în care avea să fie surprinsă. 

Operaţia a fost un succes, iar Leanne şi-a legat fericită destinul alături de logodnicul ei Jake. 

"Nasul meu a fost întotdeauna o insecuritate de-a mea de la o vârstă fragedă și m-am simțit întotdeauna în mod particular conștientă că profilul meu lateral nu arată bine deloc” a declarat tânăra de 29 de ani. 

Operaţie de altfel i-a oferit un sentiment masiv de uşurare, a fost o dorinţă îndeplinită pentru ea. 

"Sunt lucruri simple care ar putea părea banale pentru unii oameni, dar asta mă va face să mă simt nerăbdătoare să întâlnesc oameni noi sau să nu mă mai gândesc cum să stau pentru o fotografie, ca defectul să nu iasă în evidenţă” a mai spus Leanne. 

Leanne și Jake s-au întâlnit în 2015, când au mers la aceeași sală de gimnastică și s-au căsătorit la Newton Hall din Northumberland.

"M-am simțit confortabil, încrezător și nu-mi făceam griji în orice moment pe tot parcursul zilei când oamenii fotografiau. Am avut cea mai bună zi să ne bucurăm de timp împreună, iar fotografiile erau incredibile - eram atât de fericiți" a povestit Jake.

Leanne a consultat mai mulți chirurgi din Marea Britanie înainte de a-și alege doctorul Andrea Giannitrapani la MYA Cosmetic Surgery din Newcastle și a avut operația la un spital din Preston.

„Leanne a fost întotdeauna extrem de frumoasă, indiferent de cum arăta nasul ei. Am ştiut însă cât de mult însemna acest lucru pentru ea, iar operaţia a arătat diferenţa. A devenit mult mai confortabilă şi mult mai încrezătoare în forţele ei” a mai spus proaspătul ei soţ. 

Conform Mirror, purtătorul de cuvânt al MYA Cosmetic Surgery a declarat: "Nu este neobișnuit ca bărbații și femeile care au luat în considerare o procedură de rinoplastie (remodelarea nasului) să meargă mai departe cu o intervenție chirurgicală până la ziua lor mare. O zi de nuntă este adesea unul dintre acele momente de declanşare, definitorii, în care pacientul consideră ca intervenţia chirurgicală, bazată pe insecurităţile pe care le-au avut toată viaţa, devine cu adevărat evidentă şi necesară. Probabilitatea exista oricum ca ea să facă operaţia la un momentdat în viaţă, dar în astfel de momente pacienţii realizează cât este de importantă. Cu toate acestea, datoria noastră pentru fiecare pacient este de a ne asigura că decizia lor este pe deplin informată şi că intervenţia chirurgicală va avea un impact semnificativ pozitiv asupra stării lor fizice, mentale şi sociale pe termen lung, nu doar pentru o zi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Mireasă, operaţie de aproape 8 mii de lire, pentru a arăta mai bine în pozele de nuntă