Antena Meniu Search
x

O tânără mireasă româncă a votat în ziua nunţii ei, în Germania. Au însoţit-o nuntaşii şi proaspătul ei soţ

O mireasă româncă a fost surprinsă la secţia de votare nr.181, Sögel, în Germania, chiar în ziua nunții. Tânăra a venit însoțită de proaspătul ei soț, dar și de câţiva nuntaşi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2019, 19:36

O tânără mireasă româncă a votat în ziua nunţii ei, în Germania. Au însoţit-o nuntaşii şi proaspătul ei soţ

O mireasă româncă a fost surprinsă la secţia de votare nr.181 din Sögel, Germania, chiar în ziua nunții. Tânăra a venit însoțită de proaspătul ei soț, dar și de câţiva nuntaşi.

Moment special, astăzi, în jurul orei 16.30, la secția de votare numărul 181 din Sogel, Germania.

Doi tineri proaspăt căsătoriţi au făcut primul lor drum împreună ca soţ şi soţie la secţia de votare. Mireasa a fost surprinsă votând la primul scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Imaginile inedite au fost postate de Ambasada României în Republica Federală Germania, pe pagina oficială de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alegeri Prezidenţiale 2019, peste 200.000 de cetăţeni au votat în diaspora

La ora 17.00, peste 200.000 dintre cei aproximativ 715.000 de cetățeni români cu drept de vot din diaspora și-au exprimat opțiunea, în cadrul alegerilor prezidenţiale 2019.

În România secțiile de votare se deschid duminică, 10 noiembrie, la ora 07:00.

Potrivit datelor oferite de Biroul Electoral Central, până sâmbătă la ora 17:00 (ora României), peste 200.000 de persoane au votat la secţiile din străinătate, dintre care 187.671 votanți pe liste suplimentare și 25.189 votanți pe listă de corespondență.

Cetăţenii români care votează în diaspora pot accesa harta interactivă a secţiilor de votare pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe accesând acest link: http://www.mae.ro/maps/4083.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O tânără mireasă româncă a votat în ziua nunţii ei, în Germania. Au însoţit-o nuntaşii şi proaspătul ei soţ