Antena Meniu Search
x

Misterul se adânceşte în cazul morţii DJ-ului Avicii! Primul mesaj transmis de familia artistului care s-a stins la 28 de ani (Video)

Familia DJ-ului suedez Avicii a emis un comunicat prin intermediul căruia le mulţumeşte fanilor care i-au adus omagii cunoscutului muzician. 

Misterul se adânceşte în cazul morţii DJ-ului Avicii! Primul mesaj transmis de familia artistului care s-a stins la 28 de ani
Misterul se adânceşte în cazul morţii DJ-ului Avicii! Primul mesaj transmis de familia artistului care s-a stins la 28 de ani - Hepta

Familia DJ-ului suedez Avicii a emis un comunicat prin intermediul căruia le mulţumeşte fanilor care i-au adus omagii cunoscutului muzician. 

În comunicatul de presă, familia producătorului în vârstă 28 de ani, pe numele lui real Tim Berling, arată aprecierea pentru fanii lui Avicii și pentru gesturile acestora din weekendul trecut, scrie The Independent.

”Vrem să vă mulțumim pentru sprijin și cuvintele iubitoare despre fiul și fratele nostru. Suntem foarte recunoscători oricui a iubit muzica lui Tim (…). Mulțumim pentru toate inițiativele pentru a-l onora pe Tim, inclusiv adunările publice, clopotele de biserică bătute în ritmul muzicii lui, omaginiile de la Coachella și momentele de tăcere din jurul lumii”, anunţă familia.

Rudele lui Tim spun că sunt ”reconoscătoare” pentru că le-au lăsat să sufere în tăcere în ”aceste momente dificile” și doresc ”să continue astfel”.

DJ-ul suedez Avicii a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, 20 aprilie.

Cauza decesului suedezului de numai 28 de ani este încă învăluită în mister, o cauză oficială nefiind încă anunţată de autorităţi.

Două autopsii au fost făcute după moartea lui Avicii.

Surse din cadrul poliției din Oman au precizat că, după efectuarea autopsiilor, nu există nicio suspiciune care să indice vreo infracțiune.

Artistul avea însă probleme de sănătate de mai mulţi ani.

Tim Berling a anunţat în anul 2016 că nu va mai cântă în turnee, dar că va continua să facă muzică în studio. DJ-ul suedez Avicii avea pancreatită acută, o boală pe care a căpătat-o din cauza consumului excesiv de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Misterul se adânceşte în cazul morţii DJ-ului Avicii! Primul mesaj transmis de familia artistului care s-a stins la 28 de ani (Video)