Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în cazul Israelei, poliţiştii păzesc apartamentul. Fostul soţ, Liviu Arteni, e de negăsit

Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul Israelei Vodovoz Arteni, după ce cadavrul acesteia a fost găsit într-un context bizar

Moarte suspectă în cazul Israelei, poliţiştii păzesc apartamentul, Fostul soţ, Liviu Arteni, e de negăsit

Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă în cazul Israelei Vodovoz Arteni, după ce corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit într-un context bizar, potrivit poliţiei.

Israela a fost descoperită moartă în baie, dezbrăcată, iar corpul neînsufleţit intrase deja în putrefacţie, semn că Israela murise de cel puţin o săptămână.

Prietenii nu mai reuşiseră să ia legătura cu ea de mai multe zile, iar avocata sa a chemat autoritățile pentru a intra în casă, forțând ușa. 

"La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.", povesteşte Rodica Bucur.

Pompierii, poliţiştii şi criminaliştii au ajuns în grabă la locuinţa cunoscutei femei de afaceri. După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie.

S-a încercat contactarea fostului soţ al Israelei, Liviu Arteni, însă acesta e de negăsit. Se pare că bărbatul şi-ar fi schimbat numele.

Israela Vodovoz a devenit cunoscută în 2008 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz-ul românesc. Mariajul lor s-a sfârşit în 2016, după ce femeia de afaceri a declarat că bărbatul o agresa.

Israela a şi scris o carte despre violenţa la care a fost supusă de către soţul ei. Pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Avocata a declarat că, şi după divorţ, Israela l-a susţinut financiar pe bărbat. L-a internat şi într-un spital, pentru dezalcolizare. 

Un echipaj de poliţie va rămâne de pază la uşa apartamentului Israelei, până când copiii femeii, care sunt în Israel, vor putea ajunge în România.

Avocata femeii spune că Israela era bolnavă şi cel mai probabil a făcut un atac cerebral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în cazul Israelei, poliţiştii păzesc apartamentul. Fostul soţ, Liviu Arteni, e de negăsit