Antena Meniu Search
x

Un moldovean a luat ostatici propriii copii, apoi și-a amenințat fosta soție că îi omoară dacă nu se întoarce la el. VIDEO

Imagini teribile, în această dimineață, la Anenii Noi, în Republica Moldova, acolo unde un tată și-a luat ostatici propriii copii. Bărbatul a amenințat-o apoi pe fosta soție că-i omoară pe micuți dacă nu se întoarce la el. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.11.2020, 14:08

Copiii luați ostatici de tată, la Anenii Noi, au fost eliberați în urma unei operațiuni fulger a polițiștilor moldoveni
Un moldovean a luat ostatici propriii copii, apoi și-a amenințat fosta soție că îi omoară dacă nu se întoarce la el - deschide.md / captura video YouTube
  • În timpul operațiunii de salvare, un angajat al poliției a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.
  • Agresorul, fost militar în cadrul forțelor armate, a fost reținut pentru 72 ore.

Zeci de polițiști și procurori au intervenit, în această dimineață, în raionul Anenii Mari din Republica Moldova, după ce au fost alertați de o femeie că finul ei, aflat în stare de ebrietate, se comportă agresiv față de membrii familiei.

Potrivit deschide.md, bărbatul și-a luat ostatici cei trei copii, de 1 an, 4 ani și respectiv 7 ani, amenințându-și fosta soție că-i va omorî dacă nu use întoarce la el.

Poliția a fost alertată în jurul orei 6:00.

Imediat, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și, în urma unei operațiuni fulger, micuții au fost eliberați, iar tatăl lor a fost încătușat.

"Datorită intervenției prompte a ministrului Afacerilor Interne, șefului Poliției Naționale, polițiști și mascații de la BPDS "Fulger" aflați la fața locului, în jurul orei 8.45, copiii au fost eliberați, iar agresorul imobilizat", a declarat Mariana Bețivu pentru UNIMEDIA.

Poliția din Republica Moldova a publicat un video care surprinde momentul în care mascații iau cu asalt locuința, se aud focuri de armă, iar Sergiu Paiu, șeful IGP, fuge în brațe cu unul dintre cei trei copii ținuți ostatici.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul operațiunii de salvare, un angajat al poliției a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Agresorul, fost militar în cadrul forțelor armate, a fost reținut pentru 72 ore.

Oamenii legii au dat asigurări că acum copiii sunt în afara oricărui pericol, primind consiliere psihologică din partea specialiștilor.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un moldovean a luat ostatici propriii copii, apoi și-a amenințat fosta soție că îi omoară dacă nu se întoarce la el. VIDEO