Antena Meniu Search
x

Momentul în care furtuna a lovit în Timișoara, în Sâmbăta Mare (Video)

O puternică furtună, prognozată, de altfel, de meteorologi, a lovit în Timișoara și în alte localități din județul Timiș. Momentul în care a pornit vijelia a fost filmat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.04.2019, 18:37

Nori negri înainte de furtuna din Timișoara
O furtună de 15 minute a lovit Timișoara și a provocat pagube și inundații - Youtube/Opinia Timișoarei

O puternică furtună, prognozată, de altfel, de meteorologi, a lovit în Timișoara și în alte localități din județul Timiș. Momentul în care a pornit vijelia a fost filmat.

Furtuna din Timișoara a durat aproximativ 15 minute, timp în care a provocat însă pagube considerabile în unele zone ale orașului.

O înregistrare video de aproximativ 2 minute, dată publicității de Opinia Timișoarei, arată începutul furtunii. Norii negrii se adună deasupra orașului. Brusc, rafalele de vânt au început să bată cu putere și a început să plouă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mai multe cartiere au căzut acoperișuri și crengi de copac au fost smulse. Câțiva șoferi s-au ales cu pagube, după ce mașinile le-au fost avariate.

Furtuna și-a făcut simțită prezența și în alte localități din Timiș, după ce, cu câteva ore înainte, meteorologii au avertizat că județul e vizat de fenomene extreme. În unele zone a fost și grindină, iar un strat de gheață a acoperit străzile și curțile caselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Momentul în care furtuna a lovit în Timișoara, în Sâmbăta Mare (Video)