Antena Meniu Search
x

Video Momente de groază pentru turiştii aflaţi pe o plajă din Insulele Canare, după ce o bucată de stâncă s-a prăbuşit lângă ei

Clipe de panică pentru mai mulţi turişti aflaţi pe o plajă din Insulele Canare. O bucată mare de stânca s-a prăbuşit sub privirile terifiate ale oamenilor. Autorităţile locale au intervenit de urgenţă, de teamă că turiştii aflaţi prea aproape ar putea fi prinşi sub bucăţile de stâncă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 15.11.2020, 20:53

Mai mulţi turişti se aflau chiar în apropiere
O bucată de stâncă s-a prăbuşit pe o plajă din Insulele Canare - Meteored via YouTube
  • O bucată de stâncă s-a prăbuşit în apropierea insulei La Gomera, din Spania
  • Mai mulţi turişti se aflau în apropiere, savurând o băutură la malul mării
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Incidentul a avut loc în apropierea insulei La Gomera, una din cele șapte insule principale din Insulele Canare, situată în Oceanul Atlantic. În tot acest timp, familiile se bucurau de băuturi, într-un bar situat pe plajă, chiar în apropiere. 

Speriaţi de cele întâmplate, martorii au început să ţipe îngroziți când bucata gigantică de stâncă s-a prăbușit pe plajă și în mare, la doar câțiva metri distanță de rulotele de vacanță ale oamenilor. Un nor masiv de praf s-a format în jur, vizibil de la câțiva kilometri, potrivit dailymail.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe insulă a fost declarată stare de urgență majoră, pe fondul temerilor că turiştii ar putea fi prinși sub dărâmături. Era posibil ca oamenii să se fi plimbat prin zonă, având în vedere că nu exista vreun semn care să sugereze posibilul pericol de prăbuşire.

Serviciile de urgență sosite în grabă la fața locului au fost ajutate de câinii poliţişti şi nu numai. De asemenea, în cadrul operaţiunii au fost folosite mai multe elicoptere. Până în acest moment nu au fost raportate victime. 

Plaja a fost închisă, deoarece există crăpături uriașe în stâncă, iar experții se tem că s-ar putea desprinde şi alte bucăţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Momente de groază pentru turiştii aflaţi pe o plajă din Insulele Canare, după ce o bucată de stâncă s-a prăbuşit lângă ei