Antena Meniu Search
x

MOMENTE ŞOCANTE la Rio: Un sportiv şi-a rupt piciorul în concursul de gimnastică. Organizatorii, depăşiţi de situaţie (VIDEO)

Un incident extrem de grav s-a petrecut, sâmbătă, în timpul calificărilor pentru concursul de gimnastică de la Jocurile Olimpice.

Un incident extrem de grav s-a petrecut, sâmbătă, în timpul calificărilor pentru concursul de gimnastică de la Jocurile Olimpice.

Gimnastul francez Samir Ait Said şi-a fracturat piciorul stâng la aterizarea de la sărituri, în calificările de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Samir Ait Said a căzut într-o parte la aterizarea după săritură ţipând de durere. Au trecut minute bune până ce organizatorii au mobilizat serviciile medicale, gimnastul francez fiind scos pe targă din sala de concurs şi transportat la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele informaţii de la Rio arată că sportivul ar fi suferit o fractură de tibie, potrivit portalului International Gymnastic Magazine.

În urma săriturii, el a fost notat cu 12,866, dar parcursul său la Jocurile Olimpice este încheiat.

Said a mai suferit o accidentare gravă la genunchi, la CE din 2012, astfel că a ratat Jocurile Olimpice de acum patru ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » MOMENTE ŞOCANTE la Rio: Un sportiv şi-a rupt piciorul în concursul de gimnastică. Organizatorii, depăşiţi de situaţie (VIDEO)