Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit mort într-o staţie de autobuz din Baia Mare, acoperit cu o pătură şi lăsat acolo până dimineaţă

Un bărbat a fost găsit mort într-o staţie de autobuz din Baia Mare, în jurul orei 03:00. Imediat, s-a cerut ajutorul la 112, iar echipaje de poliţişti şi ambulanţă s-a deplasat la locul indicat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.12.2019, 22:48

Un bărbat care a murit în staţie a fost lăsat acolo până dimineaţă
Un bărbat a murit într-o staţie de autobuz din Baia Mare - vasiledale.ro

Un bărbat a fost găsit mort într-o staţie de autobuz din Baia Mare, în jurul orei 03:00, noaptea trecută. Imediat, s-a cerut ajutorul la 112, iar echipaje de poliţişti şi ambulanţă s-a deplasat la locul indicat.

Incidentul a fost confirmat de autorităţi, însă din motive încă necunoscute, cadavrul a fost lăsat pe bancă, acoperit cu o pătură şi păzit de poliţişti, pentru că angajaţii de la Medicină Legală nu puteau ajunge mai devreme de ora 8 dimineaţa.

Bărbat mort în staţie abadonat pe bancă, acoperit cu o pătură, până dimineaţă

Imagini incredibile au putut fi surprinse în staţia de transport în comun de pe strada Victoriei, din Baia Mare. Corpul neînsufleţit al unui bărbat zăcea pe o bancă, acoperit cu o pătură, păzit de o patrulă de poliţişti, în aşteptarea angajaţilor de la Medicină Legală, care, din motive încă necunoscute, nu puteau ajunge decât după câteva ore, informează vasiledale.ro.

Presa locală precizează că s-ar fi luat legătura cu Medicina Legală chiar din momentul declarării decesului, însă angajaţii nu au reuşit să ajungă până la 8 dimineaţa. În tot acest timp, cadavrul omului a zăcut pe bancă, acoperit cu o pătură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit mort într-o staţie de autobuz din Baia Mare, acoperit cu o pătură şi lăsat acolo până dimineaţă