Antena Meniu Search
x

24 arestaţi după atentatele din Sri Lanka, soldate cu 290 morţi şi aproape 500 de răniţi (Video)

24 bărbaţi au fost arestaţi după atentatele din Sri Lanka, în care au murit 290 persoane, iar alte 500 au fost rănite.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.04.2019, 08:55

290 morţi şi 500 de răniţi în Sri Lanka, în urma unor atentate cu bombă - Profi Media

24 bărbaţi au fost arestaţi după atentatele din Sri Lanka, în care au murit 290 persoane, iar alte 500 au fost rănite.

Toţi bărbaţii arestaţi fac parte din aceeaşi grupare radicală, iar cel puţin două dintre explozii au fost comise de atentatori kamikaze. Unul dintre ei s-a detonat în timpul unui raid al poliţiei.

290 morţi şi 500 de răniţi în Sri Lanka, în urma unor atentate cu bombă

Poliţia din Sri Lanka informează că are în custodie 24 bărbaţi, bănuiţi de implicare în atentatele comise în mai multe hoteluri de lux şi biserici, în timpul sărbătorilor Paştelui catolic, informează BBC.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel puţin două dintre explozii au fost produse de atentatori sinucigaşi, iar 3 poliţişti au fost ucişi când un alt kamikaze s-a detonat într-un raid al poliţiei asupra unei locuinţe în care se găseau suspecţi.

Accesul la reţele de socializare, restricţionat

Potrivit unor informaţii publicate de presa internaţională accesul la reţelele sociale în Sri Lanka a fost restricţionat temporar, pentru a opri valul de dezinformări. Servicii precum Whatsapp sau Facebook nu sunt disponibile pentru multe persoane.

Printre morţi, 36 de cetăţeni străini

Ministerul Afacerilor Externe din Sri Lanka informează că printre persoanele ucise în atentate se află şi 36 de cetăţeni străini. Nu există informaţii în privinţa decesului vreunei persoane de naţionalitate română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » 24 arestaţi după atentatele din Sri Lanka, soldate cu 290 morţi şi aproape 500 de răniţi (Video)