Antena Meniu Search
x

5 motive pentru a alege o mașină marca Ford

Ai hotărât să achiziționezi un autoturism nou și nu știi ce să alegi? Pe piață există foarte multe modele și s-ar putea să îți fie greu să hotărăști care este mașînă perfectă pentru ține. În orice caz, îți sugerăm să nu alegi doar pentru renumele unei mărci sau să te bazezi doar pe preț. Trebuie să iei în considerare mult mai multe aspecte, iar in continuare îți vom prezența câteva motive pentru care să alegi o mașină marca Ford. Pe baza acestor motive, poți face o comparație cu alte mărci și îți poți alege mașină perfectă! 

de Redactia Observator

la 09.08.2020, 14:53

Volan de maşină cu marca Ford
Motive care te fac să alegi o maşină Ford - unsplash.com
  1. Motor

Producătorul auto Ford este renumit pentru motoarele sale de calitate premiate ani la rând. Spre exemplu, motorul EcoBoost de 1.0 L a câștigat timp de 6 ani consecutiv premiul ,,Motorul Internațional al Anului”, performanță ce nu se știe dacă va mai fi egalată prea curând de vreun competitor. Cine deține o mașînă cu un astfel de motor știe cât de puternic este, in ciuda faptului că unii îl conisdera slab: este echivalentul unui motor de 1,6 l. Dacă vrei să te convingi, poți apela cu încredere la un test-drive și cu siguranță vei rămâne impresionat. 

  1. Design deosebit

Știm că astăzi, majoritatea mașinilor tind să semene între ele din diferite motive, însă Ford și-a păstrat originalitatea atât când vine vorba despre design-ul interior, dar și despre cel exterior. Linii precise și elegante de-a lungul caroseriei combinate cu ,,agresivitatea” și sportivitatea părțîi din față ii conferă o aerodonamica greu de egalat. Unul dintre sloganurile folosite pentru a promova Ford Fiesta de exemplu este ,,Fun to drive” și îți poți da seama de acest aspect după ce vei conduce o astfel de mașină chiar și pentru un timp scurt. 

  1. Tehnologii de ultima generatie

Autoturismele Ford sunt dotate cu tehnologii de ultima generație ce îți vor oferi cea mai bună experiență în condus. Chiar și variantele standard, fără opțiuni suplimentare sunt echipate cu tehnologii pe care alți producători le oferă suplimentar. Te poți bucură de un sistem de navigație SYNC III, display cu touchscreen de 6 sau 8”, aer condiționat, faruri cu LED, Lane Keeping System și multe altele. 

  1. Siguranta 

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare când alegi o mașînă este siguranță pe care ți-o oferă. Cele mai multe modele Ford (chiar și cele mai vechi) dețin 5 stele Euro NCAP. Știm că nu trebuie să te gândești la ce este mai rău, însă oricât de bun șofer ai fi, pericolul există întotdeauna, mai ales pe șoselele din țară noastră. De aceea, trebuie să te orientezi spre un model care are 5 stele Euro NCAP astfel încât să poți ști că ai ales o mașină ce te va proteja chiar și in cazul unui impact deosebit de grav. 

  1. Piese auto la preturi accesibile 

Un criteriu important pentru multe persoane este alegerea mașinii în funcție de costul pieselor auto. În ceea ce privește o mașină nouă, acest aspect nu ar trebui să fie atât de important, deoarece nu îi vei schimbă decât consumabilele pentru câțiva ani buni. Însă, dacă optezi pentru o mașină second-hand, trebuie să știi că poți achiziționa piese auto Ford la prețuri foarte bune dintr-un magazin online de profil. În plus, alegând piese auto autorizate, vei avea garanția calității și nu va trebui să le înlocuiești prea curând. 

În încheiere, am vrea să știm părerea ta despre autoturismele Ford: dacă deții deja unul, care au fost motivele ce te-au determinat să îl alegi?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Auto » 5 motive pentru a alege o mașină marca Ford