Antena Meniu Search
x

Tânărul motociclist mort într-un accident în Timişoara, condus pe ultimul drum de sute de motociclişti îmbrăcaţi în alb (Video)

Alex Barbura, tânărul motociclist mort într-un accident în Timişoara, a fost condus pe ultimul drum de sute de motociclişti îmbrăcaţi în alb.

Alex Barbura, tanarul motociclist mort intr-un accident la Timisoara, condus pe ultimul drum
Alex Barbura, tanarul motociclist mort intr-un accident la Timisoara, condus pe ultimul drum - Facebook

Alex Barbura, tânărul motociclist mort într-un accident în Timişoara, a fost condus pe ultimul drum de sute de motociclişti îmbrăcaţi în alb.

Familia, prietenii şi colegii lui Alex s-au îmbrăcat toţi în alb şi l-au condus pe ultimul drum pe tânărul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier.

În sunetul asurzitor al motoarelor puternice, Alex a fost înmormântat într-un sicriu alb în aplauzele a sute de oameni.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alex Barbura a murit duminică, 22 aprilie, în urma unui accident teribil produs la ieşirea din localitatea Remetea Mare.

Aflat pe o motocicletă puternică, Alex a încercat să depăşească o maşină condusă de o femeie când, la un moment dat, şoferiţa a încercat să vireze la stânga fără să se asigure.

Motocicleta a izbit puternic maşina, iar tânărul a căzut pe şosea şi s-a rănit grav.

Transportat de urgenţă la spital, Alex a murit în ciuda eforturilor depuse de medici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânărul motociclist mort într-un accident în Timişoara, condus pe ultimul drum de sute de motociclişti îmbrăcaţi în alb (Video)