Antena Meniu Search
x

Video Motociclist mort, zdrobit de un parapete la intrarea în Timișoara. A fost aruncat zeci de metri după un impact devastator

Sfârșit groaznic pentru un motociclist în vârstă de 45 de ani. Bărbatul a murit pe loc, decapitat, după grav accident produs sâmbătă seară, la intrarea în Timișoara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2020, 08:54

Un motociclist a murit pe loc, spulberat de o mașină la intrarea în Timișoara
Motociclist mort, zdrobit de un parapete la intrarea în Timișoara. A fost aruncat zeci de metri după un impact devastator - opiniatimisoarei.ro
  • Un motociclist a fost accidentat mortal pe Calea Lugojului din Timișoara.
  • Bărbatul de 45 de ani a fost lovit în plin de o mașină și proiectat într-un parapete de pe marginea drumului, A murit pe loc.

Nenorocirea a avut loc pe DN6.

Motociclistul de deplasa pe prima bandă, dinspre Lugoj spre Timișoara, când, la un moment dat, a trecut brusc pe banda a doua, intrând în coliziune cu o mașină care circula regulamentar, în aceeași direcție.

Șoferul de 42 de ani nu a mai putut evita impactul, motociclistul fiind aruncat într-un parapete aflat pe marginea drumului. Bărbatul de 45 de ani a murit pe loc, decapitat.

Echipajul de prim-ajutor ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul.

"Pe DN 6 dinspre Lugoj spre Timișoara a avut loc un accident între un autoturism și un motociclist. Motociclistul în vârstă de 45 de ani se deplasa pe DN6,pe banda 1, dinspre Lugoj spre Timișoara, iar la un moment dat a trecut pe banda 2 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 42 de ani.

În urma impactului, motociclistul a decedat", au transmis reprezentan'ii IPJ Timiș.

Șoferul mașinii, angajat al Serviciul de Ambulanţă Timiş, mergea spre serviciu atunci când s-a produs accidentul. 

Polițistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Iulia Dumitrașcu -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Motociclist mort, zdrobit de un parapete la intrarea în Timișoara. A fost aruncat zeci de metri după un impact devastator