Antena Meniu Search
x

Muzician român, profesor de chitară, arestat la Roma după ce şi-a abuzat cel puţin 3 eleve de 10 ani

Un muzician român în vârstă de 47 de ani, profesor de chitară, rezident în Roma, a fost arestat astăzi de poliţişti, acuzat de abuzul a cel puţin 3 fete de 10 ani, eleve ale sale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2019, 16:28

Un muzician român în vârstă de 47 de ani, profesor de chitară, rezident în Roma, a fost arestat astăzi de poliţişti, acuzat de abuzul a cel puţin 3 fete de 10 ani, eleve ale sale.

Presa italiană precizează că abuzul profesorului român de chitară poate fi probat în cel puţin 3 cazuri, însă victimele sale ar fi mult mai multe, existând în acest moment indicii că ar fi abuzat şi alţi minori.

Muzician român, profesor de chitară, arestat la Roma

Un profesor român de chitară, muzician, în vârstă de 47 de ani a fost arestat de poliție, acuzat de abuzul elevilor săi, în timpul lecțiilor de chitară pe care le oferea la domiciliile acestora.

Pe acelaşi subiect

La sfârșitul unei anchete coordonate de procurorii italieni, ofițerii au pus în aplicare un ordin de arest la domiciliu împotriva muzicianului roman, informează giornalelavoce.it.

În prezent există trei cazuri de abuz dovedite ale profesorului, notează presa italiană, care citează anchetatorii, iar aceste abuzuri privesc trei fete de aproximativ 10 ani.

Investigațiile, care au durat câteva luni, au fost declanșate de o plângere din partea părinților uneia dintre fete care a mărturisit ce se întâmplă în timpul lecțiilor. Investigațiile au fost extinse, pentru audierile şi altor minori implicați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Muzician român, profesor de chitară, arestat la Roma după ce şi-a abuzat cel puţin 3 eleve de 10 ani