Antena Meniu Search
x

Narcis, băiatul de 19 ani ucis cu coasa, muncea în Spania pentru casa lui. Cu banii de fundație, familia i-a cumpărat sicriu

Narcis avea 19 și a murit sub loviturile unui vecin de-al său, poreclit ”Satana”, care a crezut că băiatul îi face avansuri unei fete pe care o iubea el.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.06.2020, 10:27

Narcis a fost ucis de un vecin cu mai multe lovituri de coasă
Narcis a fost ucis de un vecin cu mai multe lovituri de coasă - vremeanoua.ro
  • Narcis muncea din greu în Spania pentru a-și ridica o casă la el în sat.
  • Cu banii cu care ar fi trebuit să pună bazele locuinței sale, familia i-a luat sicriu.

S-a întâmplat la Rediu, în județul Vaslui, unde băiatul de 19 ani a fost înjunghiat cu o coasă de un alt tânăr, de 18 ani, care îi era vecin.

Narcis a sãrit sã ajute o femeie însãrcinatã care căzuse, însă Mihai, poreclit “Satana” a crezut cã Narcis îi fãcea avansuri acesteia. Între cei doi a început o ceartã, s-au împãrtit si câtiva pumni. La un moment dat, Mihai a mers în curtea unui vecin de unde a luat o coasă și și-a înjunghiat rivalul.

Moartea lui Narcis a socat întreaga comunitate din Rediu. Chiar dacã avea doar 19 ani, Narcis a mers în Spania unde a muncit din greu pentru a-și ridica o casă. Împreunã cu sora lui, câștiga bani din culesul usturoiului, la o fermă din Spania. 

“Pânã acum o sãptãmânã a stat în izolare, pentru cã tocmai ne-am întors acasã. Azi am primit banii de la seful nostru de acolo, cã nu ni i-a dat pe toti când am plecat acasã. Cu ce câstigase în Spania, voia sã-si punã centura si sã-si ridice peretii la casã. Azi, cu banii munciti în Spania, i-am luat o altfel de casã, casa în care ajungem cu totii. Am cumpãrat sicriul si tot ce trebuie pentru înmormântare. Suntem cãzuti la pãmânt de durere, nu doar noi, ci tot Rediul pentru cã Narcis a fost un bãiat la care tinea toatã lumea”, a spus Daniela, sora lui Narcis, pentru vremeanoua.ro.

Cu lacrimi în ochi, oamenii cer acum ca justitia sã-si facă datoria și să-i dea criminalului câti mai multi ani de pușcărie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Narcis, băiatul de 19 ani ucis cu coasa, muncea în Spania pentru casa lui. Cu banii de fundație, familia i-a cumpărat sicriu