Antena Meniu Search
x

Nepoata unui lider al clanului Duduianu a dispărut azi noapte din Ploieşti. Ar fi fost răpită de clanul Curcă, pentru răscumpărare

Nepoata unui important lider al clanului Duduianu, în vârstă de 17 ani, a dispărut noaptea trecută de la domiciliul din Ploieşti, unde locuia împreună cu mătuşa ei. Apropiaţi ai familiei Duduianu spun că fata a fost răpită de patru bărbaţi din clanul Curcă, pentru a cere răscumpărare.

Fata ar fi fost răpită de clanul Curcă
Nepoata lui Sefor Duduianu a dispărut azi noapte din Ploieşti - Instagram

Nepoata unui important lider al clanului Duduianu, în vârstă de 17 ani, a dispărut noaptea trecută de la domiciliul din Ploieşti, unde locuia împreună cu mătuşa ei. Apropiaţi ai familiei Duduianu spun că fata a fost răpită de patru bărbaţi din clanul Curcă, pentru a cere răscumpărare. Poliţia, în schimb, anunţă că este vorba despre o plecare de la domiciliu.

Madena Sandu are 15 ani şi locuia împreună cu mătuşa ei. În jurul orei 3 dimineaţă, patru bărbaţi au intrat peste ele în casă şi au răpit-o pe fată.

Aceasta este varianta susţinută de apropiaţi ai clanului Duduianu, care declară că cei patru indivizi ar fi din clanul Curcă şi că ar fi răpit-o pe nepoata lui pentru a cere o răscumpărare de 30.000 de euro.

Banii ar reprezenta o datorie mai veche, nereturnată.

Nu e răpire, ci plecare de la domicliu

Poliţia are, în schimb, o altă variantă.

A transmis, prin intermediul unui comunicat, că este vorba despre o plecare de la domiciliu.

"Polițiștii din Ploiesti au fost sesizati despre faptul ca Sandu Maria Madena de 17 ani, din Ploiesti, a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors. 

Semnalmentele minorei: inaltime 1,70, greutate 45 de kg, par lung drept saten, fata ovală, ten deschis, ochi căprui.

Persoanele care pot oferi date si informatii despre minora în cauza sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nepoata unui lider al clanului Duduianu a dispărut azi noapte din Ploieşti. Ar fi fost răpită de clanul Curcă, pentru răscumpărare