Antena Meniu Search
x

Nicola a fost găsită moartă în casă, la câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring. Tragedie în boxul englez (Video)

Tragedie în boxul englez. O sportivă de numai 18 ani a fost găsită moartă în casă, la doar câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2019, 08:08

Nicola Rattray a fost găsită fără suflare la domiciliul său din Inverness, Scoţia
Nicola a fost găsită moartă în casă, la câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring. Tragedie în boxul englez - Facebook

Tragedie în boxul englez. O sportivă de numai 18 ani a fost găsită moartă în casă, la doar câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring.

Nicola Rattray a fost găsită fără suflare la domiciliul său din Inverness, Scoţia.

Prietenii şi familia fetei sunt în stare de şoc. Unul dintre antrenorii de la clubul de box, Laurie Redfearn, de 71 de ani, a declarat că a văzut-o la antrenamente şi "arăta mai bine ca niciodată".

"Am văzut-o la sparring şi la antrenamente şi arăta mai bine ca niciodată. Părea fericită. Nu mi-a venit să cred, când am aflat. Este teribil. Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani, era o fată minunată", a mărturisit Redfearn, potrivit Daily Mail

Nicola revenise de puţină vreme în ringul de box.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea luase o pauză pentru a da naştere fetiţei sale. 

"Viaţa tuturor a fost dată peste cap de dispariţia neaşteptată a lui Nicola Rattray. Toţi cei care au cunoscut-o pe Nicola ştiu ce fată minunată a fost şi va rămâne. A fost extrem de talentată, a fost pasionată de box dar, cel mai important, a dorit să fie cea mai bună mămică pentru fetiţa ei. 

Este o perioadă grea pentru toată lumea, mai ales acum când se apropie Crăciunul.

Noi toţi dorim ca Breigha să crească ştiind cât de mult a iubit-o mama ei", este mesajul prietenilor, care au deschis o pagină unde lumea poate face donaţii pentru a ajuta la creşterea lui Breigha, fetiţa Nicolei. 

Poliţia a anunţat că nu există circumstanţe care să provoace suspiciuni în privinţa morţii lui Nicole Rattray.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Nicola a fost găsită moartă în casă, la câteva luni după ce devenise mămică şi revenise în ring. Tragedie în boxul englez (Video)