Antena Meniu Search
x

Nicolae Botgros a ieșit de la Terapie Intensivă: "Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală?

Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, confirmat cu Covid-19, a fost transferat, ieri, de la Terape Intensivă după ce a stat o lună în această secție de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.11.2020, 12:19

Nicolae Botgos, scos de la Terapie Intensivă
Nicolae Botgos, scos de la Terapie Intensivă: Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală - Facebook
  • Maestrul a fost confirmat cu coronavirus luna trecută.
  • Luni, Nicolae Botgros a ieșit din Terapie Intensivă.

Deși slăbit, maestrul Nicolae Botgros spune că a înțeles, după această experiență, cât de mult îl iubește Dumnezeu.

"Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună... mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!...", i-a mărturisit Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicolae Botgros a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 luna trecută, iar în data de 26 octombrie, în urma complicațiile apărute, a fost transferat la Secția Reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău.

În condiții de pandemie, transferul marelui dirijor la o clinică din străinătate nu a fost posibil.

În schimb, scrie publika.md, tratamentul lui Nicolae Botgros a fost coordonat cu o echipă de medici de la Spitalul Universitar din Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nicolae Botgros a ieșit de la Terapie Intensivă: "Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală?