Antena Meniu Search
x

Alegeri locale 2020.Nicușor Dan: Am votat cu mare sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei caracatita de interese

Nicușor Dan, candidatul dreptei în alegerile locale pentru Primăria București, a declarat la ieșirea din secția de votare că a votat ”cu sete” ca să scoată din Primaria Capitalei o caracatita de interese ce a ținut în subdezvoltare orașul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 12:28

Nicușor Dan: Am votat cu mare sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei caracatita de interese
Nicușor Dan: Am votat cu mare sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei caracatita de interese - Inquam Photos / Octav Ganea
  • Nicușor Dan este candidatul dreptei la alegerile locale pentru Primăria București.
  • La Primăria Capitalei au intrat în cursă 18 candidați, între care se numără și actualul edil, Gabriela Firea.

Nicușor Dan a venit însoțit de familie la secția de votare de la Școala Gimnazială 279, din Sectorul 6.

”Aștept de mult votul asta și vă spun că am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei o caracatita de interese, de neamuri, de prieteni, de nași, de fini, care au tinut in subdezvoltare orașul asta. De aceea nu au fost ei în stare să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și de poluare”, a spus Nicușor Dan.

”Am votat pentru un oraș cu un potențial extraordinar, cu oameni cinstiți, creativi (…) Competiția asta electorală este o competiție de valori, o competiție între adevăr și minciună, între competență și incompetență, cinste și corupție, o competiție între decență și superficialitate fudulă. Invit bucureștenii să iasă la vot și să dea un vot util care să pună Bucureștiul ăsta în direcția bună”, a mai spus Nicușor Dan.

La plecare, soția lui Nicușor Dan a primit un buchet de flori de la un alegător.

Nicușor Dan este la a treia încercare de a obține funcția de primar general la Primăria Capitalei. În total, 18 candidaţi au intrat în cursa pentru București.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Situația diferă în București, unde alegătorii votează consiliul local și primarul sectorului, Consiliul General al Municipiului Bucureşti și primarul general al municipiului Bucureşti.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Alegeri locale 2020 » Alegeri locale 2020.Nicușor Dan: Am votat cu mare sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei caracatita de interese