Antena Meniu Search
x

Nicușor Dan, sunat de președintele Iohannis, care i-a oferit sprijinul: "M-a asigurat că pot să apelez la expertiza domniei sale"

Nicuşor Dan, primarul ales al Bucureștiului, a precizat că a fost sunat de președintele Românie, Klaus Iohannis, care l-a felicitat și i-a oferit sprijinul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.10.2020, 21:40

Iohannis îl susține pe Nicușor Dan
Președintele Iohannis l-a sunat pe Nicușor Dan ca să-l felicite și să-și ofere expertiza - Mediafax Foto / Andreea Alexandru, Alexandru Dobre via Hepta
  • Președintele Iohannis i-a oferit expertiza sa lui Nicușor Dan
  • Cei doi au discutat telefonic subiecte importante pentru București

"Preşedintele m-a sunat ca să mă felicite pentru rezultatul pe care l-am avut. Ştiţi că preşedintele a fost un primar de succes şi m-a asigurat că pot să apelez la această expertiză. Să mă consult cu domnia sa pe orice chestiune care ţine de acest oraş, Deci în discuţia pe care am avut-o iniţial  am trecut în revistă cumva proiectele pe care le propun pentru Bucureşti, am vorbit foarte mult despre colaborarea cu Guvernul, care e absolut necesară şi despre fonduri europene, în acea vizită la Cotroceni, de la care m-au pozat şi colegii dumneavoastră când am ieşit. Şi după alegeri a fost acest apel de felicitare şi de posibilitatea apelării la această expertiză”, a afirmat Nicuşor Dan, la România Tv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Nicușor Dan, sunat de președintele Iohannis, care i-a oferit sprijinul: "M-a asigurat că pot să apelez la expertiza domniei sale"