Antena Meniu Search
x

Nicuşor Dan spune că nu a promis că va rezolva instant problema apei şi a căldurii în București

Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei, a precizat că nu a promis că va rezolva instant termoficarea din Bucureti, acest lucru fiind o problemă grea.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.10.2020, 23:16

- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicușor Dan, primar ales București: "E o problemă grea, nu am promis în campanie că voi rezolva instant problema apei şi a căldurii. Ce putem face pentru că iarna practic începe într-o lună, e să pregătim un management de avarie. Adică să fim siguri că vom avea materialele, că vom avea echipele, că vom avea detectoarele şi că vom avea voinţa pentru a interveni cât mai repede şi că vom comunica bucureştenilor cât durează avaria  care îi face pe ei să nu aibă apă caldă şi căldură".

El spune că și-a propus să reabiliteze în trei ani sistemul de termoficare al Bucureștiului și că din primăvară vor fi disponibili 500 de milioane de euro, cu care trebuie să rezolve problema.

Nicușor Dan, primar ales București: "Ce se va întâmpla din primăvară, putem să luăm acei bani europeni care sunt alocaţi Bucureştilui, a adăugat şi Guvernul o sumă de 300 de milioane, deci avem 500 milioane de  euro cu care putem să începem să rezolvăm problema asta. Până atunci, trebuie să facem un management de avarie, pentru o bună informare a bucureştenilor"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Nicuşor Dan spune că nu a promis că va rezolva instant problema apei şi a căldurii în București